Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno
koukám, že se to teďko hemží jarníma srazama... to budu jezdit jen po srazech...:D

Scratchi, ty chystáš na zápraží nový topeniště :myslim:D:P

Odesláno

Tak to vypadá, že bych taky dorazil, program je suprový. Ještě to proberu s manželkou až se vrátí večer z HK. Tak předběžně si mě napište + 3 (manželka a obě děti) :super

Edit:

Tak dohodnuto s manželkou, JEDEME :papa

[upravil dne 3/3/12 21:05 od Bigbadjohn]

Odesláno
Tak to vypadá, že bych taky dorazil, program je suprový. Ještě to proberu s manželkou až se vrátí večer z HK. Tak předběžně si mě napište + 3 (manželka a obě děti) :super

Edit:

Tak dohodnuto s manželkou, JEDEME :papa

[upravil dne 3/3/12 21:05 od Bigbadjohn]

jinak nevím, jestli si to taky zaregistroval, ale v pátek je TPCA a v sobotu tohle putování ;-)

Odesláno

Jo díky, zaregistroval. Na TPCA jedu sám a na putování s rodinou. V pátek si beru v práci dovolenou a aspoň zas trochu provětrám auto, jinak pořád jezdíme jen couračky po městě. Někdy je potřeba vyhnat pavouky z vejfuku :D

Odesláno

tak tjn... já totiž abych se pravdu přiznal tak sem si to nějak neuvědomil že to je takhle po sobě... jinak pojedu na obě dvě akce... v pátek asi taky sám a v sobotu s přítelkyní ;-)

Odesláno

Minimaxa: doma mame mensi gril, vlastne ted zadnej, ale neco vymyslim.

asi by se to udelalo v Praze, prespat se da a parkovat taky :)

a nebo to udelat na chalupe jako grillmasters = to by byly tri srazy za vikend a to by asi byl rekord :D

Odesláno

rád bych upozornil zájemce o sraz že se opravuje most přes R10 a může někomu komplikovat příjezd na sraz a pak odjezd z Benátek,tak aby jste o tom věděli ;)

hx9v2yy3kqv8g598tgjpfkrwn44fnq92.JPG

[upravil dne 12/3/12 20:45 od Gabriel 307]

Odesláno

omezení

MilanF1 : klidně bych to přidal do prvního příspěvku

b3xhb2fbes8522b8guq73rnfwenwb6x4.JPG

a nemyslete si že tudy projedete:bacha půlka mostu je už stržená byl jsem se osobně podívat:o a je to hezky vidět když jedete po R10 na Prahu

[upravil dne 12/3/12 20:47 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...