Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:potlesk:potlesk moc hezky vymyšlenej a programem nabitej jednodenosraz ...

sice nevím, jak na tom budu s časem, ale budu-li mít volno, rád se zúčastním, když bude večer i nějaká chlastačka ... :mad:

Guest Scratch
Odesláno

to muzem udelat u me v pocernicich na zahrade, gril, pifko :)

a nebo prejet na chalupu :D

Odesláno

Tento minisraz z naší strany končí na zámku v Benátkách nad Jizerou, bude to asi někdy mezi 17:00-18:00. Večerních aktivit včetně alkoholu ať se ujme někdo jiný, třeba ty Scratchi. ;)

[upravil dne 16/2/12 10:32 od MilanF1]

Guest Scratch
Odesláno

nemam problema :D, je cas se dohodnem a kdo bude chtit, muze pokracovat ve sraziku dal :D

Odesláno

čau lidi, i když sem členem clubu jen chvíli tak bych se rád zúčastnil srázku... nemám to až tak daleko... auto fyzicky ještě nemám ale příští týden bude ;-) takže mě můžete připsat do \"možná\" zúčastněných ;-)

Guest Scratch
Odesláno

až tak daleko :D:D:D:D

Přema to na nas sraz taky nemel az tak daleko, a jeste mu cestou snezilo :D

Odesláno

Já už bych v tu dobu taky mohl vytáhnout něco z archivu... tímto se tudíž předběžně přihlašuji:)

Odesláno
čau lidi, i když sem členem clubu jen chvíli tak bych se rád zúčastnil srázku... nemám to až tak daleko... auto fyzicky ještě nemám ale příští týden bude ;-) takže mě můžete připsat do \"možná\" zúčastněných ;-)

jinak děkuji za přidání \"možná\" nejspíš přijedu i s přítelkyní... ;-)

Odesláno

Dobře, dopíšu ti tam přítelkyni. Pro nás je počet lidí důležitý pro další organizační práce :).

Věříme, že dorazíte. :papa

Odesláno
Dobře, dopíšu ti tam přítelkyni. Pro nás je počet lidí důležitý pro další organizační práce :).

jj uvidíme jak to vše bude... ve středu budu mít auto, tak hned budu chytřejší co a jak ;-) ale hodně jsem jezdil po srazech s VW, tak s Peugeotem bych mohl bez problémů pokračovat ;-)

Guest Scratch
Odesláno

se ti to stejne vykrystalizuje tak tyden az 3 dny dopredu....

Odesláno

Skuci: tak snad abych dorazil taky! Tvuj novy kocar vypada naprosto famozne, ta barva tomu sedne jak se rika, jak prdel na hrnec.. :) takze se musim snazit uz jenom abych ocihnul tvuj kocar ;)

Odesláno
Skuci: tak snad abych dorazil taky! Tvuj novy kocar vypada naprosto famozne, ta barva tomu sedne jak se rika, jak prdel na hrnec.. :) takze se musim snazit uz jenom abych ocihnul tvuj kocar ;)

a počkej jakej to bude kočár, až tam budou 18\" liťáky... to pak bude kááára....

Odesláno

skuci: Všiml jsem si, že jedeš do TPCA ... já tam na podzim se školou, jinak bych možná taky jel. Snad to pak zvládneš na sobotu ;)

Dzana: Doraz, rádi tě tu uvidíme :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...