Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čas záleží na tobě Dave 308, já jsem ve Vamberku na pumpě do 15minut :) A sraz v HK bych udělal na některý benzince, Hradec je jednoduchý, tam se ztratit nedá ;) Je mě jedno na který. Od Pardubic je Shellka (v protisměru), za kruhákem na Brno OMW, u Aldisu OMW (před ní Mc´Donalds a KFC, potom za mostem přes koleje Benzina (po levý straně) a na výjezdu na Prahu před bývalou křižovatkou smrti, dnes velký kruhák, je Agip. Takže tak :D

Odesláno
Muzu poprosit o sdeleni informace, kde a v kolik je tedy sraz? Jsem schopen cekat nekde uplne jinde :D

Jimmy106 9:30-10:00 shromáždění na parkovišti v Přerově nad Labem (mezi muzeum Moto Velo a Skanzenem) :)

Odesláno
Čas záleží na tobě Dave 308, já jsem ve Vamberku na pumpě do 15minut :) A sraz v HK bych udělal na některý benzince, Hradec je jednoduchý, tam se ztratit nedá ;) Je mě jedno na který. Od Pardubic je Shellka (v protisměru), za kruhákem na Brno OMW, u Aldisu OMW (před ní Mc´Donalds a KFC, potom za mostem přes koleje Benzina (po levý straně) a na výjezdu na Prahu před bývalou křižovatkou smrti, dnes velký kruhák, je Agip. Takže tak :D

Tak bych navrhoval sraz ve Vamberku 7:15. Potom půl hoďky do HK kde se potkáme se zpozdilkem (kde, dejte do kupy se zpozdilkem, já to tam skoro vůbec neznám :) ) a mezi 9:30 a 10 budem na srazu. Co ty na to? :roker

Odesláno

Tak bych navrhoval sraz ve Vamberku 7:15. Potom půl hoďky do HK kde se potkáme se zpozdilkem (kde, dejte do kupy se zpozdilkem, já to tam skoro vůbec neznám :) ) a mezi 9:30 a 10 budem na srazu. Co ty na to? :roker

Může být. Ok v 7:15 v sobotu ráno ve Vamberku na HDB pumpě :-) Zpozdilku, kde chceš v HK na nás čekat? :)

Odesláno

tak nejspis bude nejlepsi teda u toho a na výjezdu na Prahu před bývalou křižovatkou smrti, dnes velký kruhák, je Agip. Takže tak

ja si myslim, taky tam, a muzeme pak razit..moje auti poznate

Odesláno

Máme potvrzenou rezervaci na 40 osob, tudíž máme rezervičku, kdyby se náhodou ještě někdo přidal. Nicméně máme určené menu - výběr z pěti jídel, viz první příspěvek. Je možné si vybrat i z běžné polední nabídky, ale jen v případě, že tam ještě něco bude. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...