Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa opytat na zadne blatniky na p106. Mate nad kolesami plastove podblatniky, alebo je to priamo iba kovovy vnutorny blatnik nad kolesami. Lebo na pravej strane pred kolesom vo vnutri mam hadice a ruru do nadrze a nie je nijako zakryte. Ci je to normalna konstrukcia, alebo to ma byt zakryte este nejakym plastovym podblatnikom. Jedna sa o p106 po facelifte.

Odesláno
já to mám bez podbehu,bez krytu a myslím,že tak to má i být

Dik, zajtra tu hodim foto ako to vyzera u mna, lebo v serviceboxe pisu o dvojitom blatniku tak teraz neviem ci tam este nejaky plastovy kryt ide alebo nie. Auto som kupil jazdene tie hole rury v podblatniku sa mi velmi nezdaju :myslim

Odesláno

tu je foto... Jedna plastova je na palivo a druha mensia hadica neviem na co je... Chcem sa opytat ostatnych ci to maju tiez tak, alebo na to ide este nejaky plastovy kryt alebo podblatnik. Dik.

post-39462-14109622280394_thumb.jpg

Odesláno
tu je foto... Jedna plastova je na palivo a druha mensia hadica neviem na co je... Chcem sa opytat ostatnych ci to maju tiez tak, alebo na to ide este nejaky plastovy kryt alebo podblatnik. Dik.

tak toto je riadne v prdeli... To francuzom vobec nenapadlo, ze to moze cez zimu nejak povolit? Napr. ked tam budu o to stale buchat male kamene co sa sypu na cestu pocas zimy.

V autokelly som zadne podblatniky nenasiel a ani neviem ci by vobec pasovali na model po facelifte.

Odesláno
Na 106ku se snad ani nedelal.. :/

Vcera jsem na to koukal v service boxu, dělají se asi dva druhy.... jeden nějaký neorigo, jsem našel na netu z 3500 :-O Já jsem na 306ku kupoval neorigo a je super, stál asi 350,- zkusím koupit ještě jeden a nějak ho na 106ku upravit

Odesláno

V autokelly som zadne podblatniky nenasiel a ani neviem ci by vobec pasovali na model po facelifte.

Dik, ale ja som hladal na SK autokelly a tam zadne plastove podblatniky neponukaju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...