ozzy56 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Anebo zamrzla někde kapka vody? jojo, určitě by neškodilo dát auto do tepla:) Citovat
Demo Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 nebo jsi to čerpadlo prostě a jednoduše zničil během na prázdno... Citovat
marcox Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 čerpadlo brčí jako když se snaží.. jen mám strach jak píšete - někde kapička vody a je to... dneska jsem to zkoušel venku, ale je furt -10.. auto škytalo ale motor nenaskočil. nádrž mám nalitou už cca do 1/2 šlo by někde foto kde hadičku rozpojit, abych zkusil zda čerpadlo tlačí nebo ne? toto auto námá vyklápěcí sedačky jako 206, tudíž by se musely asi vzadu vyšroubovat ven.. a do tepla - asi to bude víc než nutný Citovat
crazybiker Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Pred rampou,kde su vstrekovace.... pak ja som to tiez nechal vcera vybrnkat uplne... som siel dnu a po hodine auto zdochlo samo, dnes som nalial cca 6 litrov benzinu, startoval a hned na prvy pokus to chytilo ovsem je to 405.... Citovat
marcox Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Tak auto je otaženo v garáži, s 1/2 nádrží a přípravkem proti zamrznutí.. našel jsem hadičky přívodu paliva do motoru první je zpátečka a pod ní je přívod (aspoň to tak vypadá) při otočení klíčem valí benzín ze spodní hadičky - takže by čerpadlo mělo být ok... co dále? předpokládám že to pokračuje na nějakou rampu kde to jde dál do trysek.. Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Nic, teď už to chytne. Vypadá to, že v kanystru byla voda - možná nějak sražená v těchto mrazech. [upravil dne 11.2.2012 21:44 od P607Olda] Citovat
marcox Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 tak záhada je vyřešena... vyndal jsem všechny svíčky, které byly mokré od benzínu a zakarbonované. Vyčistil a auto chytlo na drc... Pak už jsem to nechal prohřát, projel a ok.. jen je fakt že bez specálního vercajku ty svíčky nevyndáte je tam dlouhá 14\" tisícihran... tak snad někomu toto téma v budoucnu pomůže.. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 takže s vyjetou nádrží ta ,,závada\'\' neměla nic společného...,brzy bys to nenastartoval i tak, ale přece jen--vyjíždět nádrž do sucha je blbost Citovat
P607Olda Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Svíčky mokré od benzínu se suší tak, že startuješ 15 sekund s plným plynem. Š105 byly náchylné na přechlastání, tak bylo potřeba \"větrat válce\". Předpokládám, že svíčky pravidelně měníš po max. 60 t. km.... [upravil dne 12.2.2012 20:55 od P607Olda] Citovat
marcox Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Podle me všechno že vším souvisi, tím padem nádrž i svicky. Tím že nebylo palivo( tlak) tak nedošlo podle me ke vstriku do všech válců a tím motor nenabelh a pak se to jednoduše prechlastalo. Plny plyn jsem taky zkoušel i kdyz nevím jestli to ma vyznam přece od 120 je ten motor trosku jinej ( uz jenom to že ma plyn jako snímač a ne tahlo které otevírá skrtici klapku) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.