Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čerpadlo brčí jako když se snaží.. jen mám strach jak píšete - někde kapička vody a je to...

dneska jsem to zkoušel venku, ale je furt -10.. auto škytalo ale motor nenaskočil.

nádrž mám nalitou už cca do 1/2

šlo by někde foto kde hadičku rozpojit, abych zkusil zda čerpadlo tlačí nebo ne? toto auto námá vyklápěcí sedačky jako 206, tudíž by se musely asi vzadu vyšroubovat ven..

a do tepla - asi to bude víc než nutný

Odesláno

Pred rampou,kde su vstrekovace.... pak ja som to tiez nechal vcera vybrnkat uplne... som siel dnu a po hodine auto zdochlo samo, dnes som nalial cca 6 litrov benzinu, startoval a hned na prvy pokus to chytilo ;) ovsem je to 405....

Odesláno

Tak auto je otaženo v garáži, s 1/2 nádrží a přípravkem proti zamrznutí..

našel jsem hadičky přívodu paliva do motoru první je zpátečka a pod ní je přívod (aspoň to tak vypadá)

při otočení klíčem valí benzín ze spodní hadičky - takže by čerpadlo mělo být ok...

co dále? předpokládám že to pokračuje na nějakou rampu kde to jde dál do trysek..

Odesláno

tak záhada je vyřešena...

vyndal jsem všechny svíčky, které byly mokré od benzínu a zakarbonované. Vyčistil a auto chytlo na drc...

Pak už jsem to nechal prohřát, projel a ok..

jen je fakt že bez specálního vercajku ty svíčky nevyndáte je tam dlouhá 14\" tisícihran...

tak snad někomu toto téma v budoucnu pomůže..

Odesláno

takže s vyjetou nádrží ta ,,závada\'\' neměla nic společného...,brzy bys to nenastartoval i tak, ale přece jen--vyjíždět nádrž do sucha je blbost :myslim

Odesláno

Svíčky mokré od benzínu se suší tak, že startuješ 15 sekund s plným plynem. Š105 byly náchylné na přechlastání, tak bylo potřeba \"větrat válce\".

Předpokládám, že svíčky pravidelně měníš po max. 60 t. km....

[upravil dne 12.2.2012 20:55 od P607Olda]

Odesláno

Podle me všechno že vším souvisi, tím padem nádrž i svicky. Tím že nebylo palivo( tlak) tak nedošlo podle me ke vstriku do všech válců a tím motor nenabelh a pak se to jednoduše prechlastalo. Plny plyn jsem taky zkoušel i kdyz nevím jestli to ma vyznam přece od 120 je ten motor trosku jinej ( uz jenom to že ma plyn jako snímač a ne tahlo které otevírá skrtici klapku)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...