Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer, měl bych dotaz, manželce se podařilo vyjet nádrž až na dno. a teď po nalití cca 5 l benzínu né a né to chytnout... Je na to nějaký postup?(auto točí, skoro občas blafne ale nejde nastartovat)

jedná se Peugeot 207 SW 1.4 benzín..

Je nutné nějaký reset po vyjetí paliva?, odvzdušnění nebo něco podobného ? Díky za rady předem

[upravil dne 12/2/12 19:24 od marcox]

Odesláno

:myslim Mne zvycajne do 405-ky stacilo aj 2 litre z pet flase na dojeti.... pak ale pomalinky,aby sa neprelieval benzin...

:myslim ked moc dlho ide cerpadlo bez benzinu tak sa to zvykava zadret, pak neviem ci sa to da odvzdusnit ci ne,alebo neco podobne.... ono ak nahodis klucik a pocut cerpadlo tak by to malo byt ok... skus viac benzinu,ako uz pisali predomnou, pak sa nemusi natolko namahat to cerpadlo ;)

Odesláno

no nevím, měl jsem před tím 206 HDI2.0 a tam nebyl problém vyměnit filtr, vyčistit, a pak na 3tí pokus nastartovat - žádné odvzdušnění, prostě pohoda...

tady nevím

už mi někdo říkal že je nutný zásah přes diagnostiku.. ale do servisu se mi to táhnout nechce

Odesláno

aspon sis ověřil, že vyjíždět nádrž do prázdna se nevyplácí

pět litrů by mělo stačit, ale zkus nalít ještě pět, at je jistota...,nic se tam neodvzdušnuje, prostě startuješ, až to chytne, jinak je ucpané sítko v čerpadle, nebo taky paliv. filtr (jestli ho máš)

[upravil dne 10/2/12 21:36 od ozzy56]

Odesláno

a kde přesně hledat na 207SW to červené tlačítko? Vím k čemu je a už jsem jej použil na 206 když jsem proletěl obrovskou dírou - ale na 207SW jej nevidím..

206 jej měla za tlumičem na staně řidiče..

Odesláno

ano, musíš ho demontovat z nádrže

nejprve ale pod kapotou rozpoj spoj potrubí paliva (je to lehce rozebiratelný spoj--zmáčkneš pojistku na konci hadice a nátrubek stáhneš), pak na vyústění nasaď hadičku a druhý konec hadičky vlož do PET láhve, zapni klíček a měl by jít hadičkou benzín--když nepoteče, tak bude za.rané sítko v čerpadle, nebo čerpadlo napracuje vůbec

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...