anthraX306 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Začalo mi poslední dobou blikat podsvícení panelu (větší, menší intenzita) hlavně zezačátku od spuštění asi po pul 3/4 hodině přestane...nějaké napady:bacha Citovat
AnotherOne Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Myslím, že hovorí o displeju k počítaču nie v aute. Je to podsvietené výbojkami, takže vadné tie alebo elektronika k nim. Citovat
shark734 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 som si vsimol ze to je v IT tak som to zmazal Citovat
anthraX306 Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 ale potvrdilo se to co všichni říkaj .. do záruky běží a pak ....no díval jsem se kolik by vyšla oprava a to ani nemá smysl Citovat
Pepa 9 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Mnohdy jsou v háji jenom kondenzátory,vlastní zkušenost na asi 10ks monitorů. Citovat
anthraX306 Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 a dá se nějak zjistit které jsou v háji? kdybych to věděl tak bych se je pokusil vyměnit s pájkou umím Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 oprava ma smysl, staci vymenit elektrolyticke kondenzatory na desce napajeciho zdroje, poznat se daji snadno, je jich tam vetsinou kolem 5-6ks, vymen vsechny, vetsinou byvaji viditelne nafouknute, ale vymen i ty, ktere nafouknute nebudou, oprava vyjde tak na 50Kc, kup nejaky kvalitni kondiky, Panasonic, Hitachi, Fujitsu, Sanyo, Elna, Nippon Chemi-Con, Nichicon, Rubycon, Samxon [upravil dne 8/2/12 13:00 od Ferry] Citovat
anthraX306 Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 díky ferry , JENOMŽE jak tak koukám tak po šroubku ani památky , rám je asi jen nacvaklý , bojim se že něco ulomim a bude po něm, chci ho ještě používat zkusim se podivat na youtube jestli tam neni navod na rozebrani [upravil dne 8/2/12 12:05 od anthraX306] Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 jj vetsinou to byva secvakane, zkus na nejakem mene viditelne miste (napr. spodni hrana) vrazit tenky nuz do spary a jak se ti podari vycvaknout tak dve zapadky, tak pak uz to jde i treba nehtem nebo nejakou plastovou spachtlickou rozcvakat po celem obvodu bez poskozeni, delal jsem takhle uz tri monitory a podarilo se vsechny opravit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.