Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

před časem jsem trosku ťuknul svojeho pažouta a nebylo to ani tak strašně moc ale vystřelili mi dva airbagy stropní a boční sedačkový vše u řidiče. Dneska jsem si na vrakáči koupil oba tyto airbagy a zajímalo by mě jestli si je můžu sám vyměnit a zapojit a jestli nehrozí jejich vystřelení? Samozřejmě mi je jasné, že na diag. k vyrušení budu muset.

Všem zatím díky.

[upravil dne 7/2/2012 16:47 od Béďa]

Odesláno

Diag. ti k reaktivaci nepomůže, musíš někoho kdo to umí a nebo koupit na tom vrakáči rovnou novou jednotku

PS: pyropásy podle mě 100% ( aspoň na sedadle řidiče ) bouchly.

I když 100% jdou s čelním, s těmi bočními možná vlastně nemusely, ale spíš bych typoval že ano, i když to tak na 1. pohled nevypadá...:myslim

[upravil dne 7/2/12 16:27 od koblih69]

Odesláno

jj pásy jsou v poho byl to jenom malý ťukanec :-)

co si mám pod tím představit reaktivovanou??? a určitě to nemůže vystřelit když to teď vyměním?

[upravil dne 7/2/12 16:50 od dzigi]

Odesláno

Teďka je ta jednotka nefunkční, protože bagy vyletěly. Takže i když se dají airbagy nové, tak by v případě nárazu nevyletěly. Musí se dát druhá jednotka (reaktivovaná), aby byla opět funkční. A u pyropatronu pásu se to dá poznat pohledem jestli bouchnul nebo ne.e

reaktivace třeba tu, je toho docela dost na netu

[upravil dne 7.2.12 17:16 od Opl405]

[upravil dne 7.2.12 17:16 od Opl405]

Odesláno

Jen dodám, že 307 pyropatrony na protikusech pásů nemá, druhý konec upevnění pásu (co se do toho zacvakává) je obyčejně na kovové pásovině která vede od podlahy a žádná pyropatrona tam není-bavím se o P307 r.v.2005 6xairbag....přišlo mi to divné ale nevím třeba je ještě jinde každopádně tam není.....

Odesláno

Tak tak u 307 jsou v navíječích, poznáš to asi špatně, trochu pomaleji se pak navíjejí ale fungují.

Reaktivace jednotky znamená, že se vymaže záznám o vystřelení bagů. Dělají to spec. firmy, ale cena se obvykle blíží ceně funkční jednotky na vrakáči ( cca 500-1000.- ) .

Návštěvník
Odesláno

Jak řiká Přema vyndat naviják a zaklepat s ním, při vystřelení se tam uvolní asi 4, nebo 5 kuliček a ty pak v tom rachtaj. Někdy pás potom nenavijí a někdy jo - nelze říct že když navijí tak je v pořádku. Vystřelenej pyropás má taky nulovej odpor.

Odesláno

Ano, bylo mi divné že by u airbagů nebyly pyropásy, a když jsou v navíječích tak to jo, nerozdělával jsem to tak jsem to nevěděl.....a jak píše Přema, když střelí bag, musí střelit pás, protože ten dělá to že ti po zaseknutí pásu střelí pyropatrona a pás tě ještě více stáhne k sedačce, kámoš po těžcé bouračce měl poté přes celé tělo modrý šlinec (modřinu) od pásu a prožízlou bundu i tričko.....někdo mi povidal že při hodně malém nárazu mu vystřelila pouze pyropatrona a přitáhlo mu to pás a pytel nevystřelil, ale nevím jestli to tak jde nebo ne, třeba někdo potvrdí

Odesláno

Jestli můžu tak mám otázku, na 307 po malé nehodě na předek kdy nevylítly pytle svítí kontrolka airbagů, diag. hlásí trvalá závada satelit vpravo, nevíte co by to mohlo být?

Odesláno

Nejsou ti na nic, vymeň je, ale ještě si k nim sežeň nevystřelenou ale stejnou jednotku airbagů buď z vrakáče nebo si tu svoji nech reaktivovat a ještě si sežeň ten pyropás

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...