Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

neviete mi niekto poradit ci je mozne zohnat niekde novy program na peugeot 407 r.v.05 2.0HDI?mam este jednu otazocku pri startovani teraz pri tychto -15ak sa mi ho vobec podari nastartovat co je skor vynimka tak mi ide motor vyletiet z auta bol som aj na pocitaci ale ziadne zavazne chyby ktore by mohli s tym suvisiet tam nevyhodilo uz som s tym bol asi u piatich servisakov a nikto si s tym nevie dat rady som uz zufaly vopred dakujem za kazdu radu

Odesláno

Základní rada je, \"použij hledání\"... v sekci modely / 407 máš dost aktuálních informací o zimních startech...

A program... n a407 no asi na RapidShare, nebo ne ? :D

Odesláno

to hladanie aj cele forum som presiel asi 5krat ale nic co zodpovedalo tomu mojmu zazracnemu autu ale dakujem za info este jedna otazocka nemoze to byt DRV ventil?alebo na to moze mat vplyv aj starter ked mi meral odber povedal ze starter ma velky odber a tym padom pocitac nedostava tolko stavi kolko by potreboval a potom to blbne tak neviem ci by to mohlo mat az taky velky vplyv?

Odesláno

Pokud myslíš novým programem nový software ŘJ motoru, tak jedině v origo servisu, nebo někdo kdo má placený přístup s dia na server Peugeotu. SW se stahuje přes internet ze serveru.

Odesláno

vie mi niekto poradit ze aka najvacsia baterka mi vojde do peugeot 407 2.0 HDi? myslim tym kapacitne lebo mam tam 74Ah a chcem tam dat co najvacsiu aka mi tam vojde vopred dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...