Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobry den,este som nevyriesil jaden problem uz tu ma druhy a to:vecer som isiel na nocnu auto som vypol normalne aked som isiel rano startovat auto tocilo ale uz mi nenaskocil.myslel som ze mi robi problem nafta tak som ho dal na tri hodinky do tepleho,no ani potom to nenaskocilo.skontroloval som vsetky mechanicke moznosti,ci podava naftu do cerpadla a pod.zhavice su v poriadku.ostala uz elektrika a tu neviem ako by som to mohol prekontrolovat.vie mi niekto poradit alebo sa uz s tym niekto stretol?motor ani nezadymi : myslim

[upravil dne 7/2/12 08:38 od stevko]

Odesláno

Zdravím,snad neva že to dávám sem jen nechci zbytečně zakládat vlákna...jen esli to je normální...ráno nažhavím 2x do cvaknutí a chytne ale na podruhé,na poprvý jako škytá,že už má shanu,ale chcípne,ale na podruhý startování už v poho,může to bejt tím že to je proste diessel a je kosa?nebo to někde přisává vzduch a mě padá nafta?

Odesláno

Odpoj hadicky za cerpadlom, a potom skus tocit, ak pojde nafta, tak je Ok.

Skor to vidim na zhavice. Ale moze byt aj zmrznuta nafta.

3 hod v garazi asi bolo malo. ale skus to dat na cely den, alebo noc. Pripadne skus kupit start sprej. strekni do vzduchoveho sania a nastartuj.

:myslim

Odesláno

ja som mal také štarty, že naskočil až na tretí štvrtý krát, baterka bola 29.01.2001 takže 11 rokov, kúpil som bosch 74 ah 750 včera som to nahodil, a ráno...to isté ako so starou, dnes som kúpil žhaviče bosch nakoľko tam sú tiež ešte pôvodné, večer ich nahodím a som zvedavý na zajtra, môj mechanik vravel, že keď to nepomôže, tak skúsiť prečistiť štartér...uvidíme zajtra :D

Odesláno

mohla zamrznut nafta. ja som mal persne ten isty problem...minus 13 a uz som nenastartoval. Myslel som ze to robia zhavice, ale chyba bola asi niekde inde.. nalial som do narze aditiva a odrazu startujem uplne pez problemov:D

A ti mi na pumpe tvrdili ze ich nafta je az do minus 30 :bacha

Odesláno

takže, žhaviče sme premerali, všetky žhavia, včera som dával pri tankovaní aditivum, ráno pri -11 som 3krát nažhavil po 15 sek., auto chytilo asi na siedmu točku, bolo to lepšie ako predtým, ale stále to nie je ono, v servise mi povedali, že to môže byť: sitko v nádrži, štartér, čerpadlo ma malý tlak, vstreky....asi nechám kamošovi auto, nech sa na to mrkne, alebo skúsiť diagnostiku:myslim...uvidíme...vyskúšal by som ešte radu, neviem kto to písal, vybrať baterku na noc, ráno nahodiť...

mal som staré toledo 93 r.v. v mrazoch chytalo na šupu...a peugeot :bojim

Odesláno

no je to divne podle mě to musi chytnout ,mit to jako nove vozidlo v zaruce take tak jim to otřiskam o hlavu ja měl stejny problem jedna žhavici svička nepremavala tak sem vyměnil všechny a vstřiky prej v pořadku i tlak na erg ventilu takže na diagnostice nic nenašel. Tet čekam na silnější mrazy jak se to projevi. JO A V LITERATUŘE SEM SE DOČETL ŽE ŽHAVIČKY ŽHAVI I PO NĚJAKEM ČASE ZHASNUTI KONTROLKY v velkych mrazech to děla i deset sekund novou jsem priložil k baterce a dobrejch 15 sekund potrebuje aby se rozžhavila poradně cela jinak se jen špička zarudne pri 8 vteřinach

Odesláno

já žhavím 2x do cvaknutí ale jako chytne ale jde to jako vrmvrm a pak se chytne že je volnoběch v pořádku,uvažoval sem že bych od balonku vyměnil hadici až po filtr,pač tu hadici kudy jde nafta mam nějakou tvrdou

Odesláno

My sme vo štvrtok večer odparkovali auto pred panelakom po celodennom behani a v piatok rano uz nenastartovalo. V servise zistili, ze odisli vsetky 4 zhavice. Od vtedy cca 2 tyzdne a vsetko ok.

[upravil dne 10/2/12 17:22 od peterr87]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...