Dave_GTI Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 zkousel jsj mestaky,jestli ti to neodtahli? O tom statni nemusi vubec vedet. To se najde Ver tomu. Citovat
mathas Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 To šlohla nějaká socka na vyblbnutí s kámošema. Na díly? Pochybuju. Ukrajina Polsko? no oni nemaj nic jinýho na práci pašovat takovou dálku 20let starou káru Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 taky budu mít oči na šťopkách, šmejdi hnusný jsou to... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 jeste ted mam husi kuzi, kdyz jsem minuly tyden apomnel otevrenej barak. Proste jsem odesel, nechal otevrene dvere do baraku, nastartoval a odjel. Pes ale hlidal, tak se nic neztratilo. Paradoxne ten samy vecer nam nekdo prelezl plot a ukradl takovy ten drateny vozik na bordel, nakupy atp. fakt nechapu....... Citovat
pyrone Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 budem vulgarny ale musim. ujebat ho do modra Citovat
Maverick Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Díky kluci, že budete koukat. Snad ji někdo někde zahlídne. Mef- ja osobne by som sem vsetky tieto veci nedal, nezabudni forum je verejne a ked to tu nahodou sleduje pak neni problem tie poznavacie veci zhodit/zmenit [upravil dne 7/2/12 09:48 od crazybiker] Buď v klidu, tohle mě taky napadlo a tak tu stejnak není napsané vše, podle čeho se dá auto poznat. Upřimně řečeno, i kdyby ji přelakoval a pozměnil, tak to auto jsem měl rozebraný natolik, že přesně vim, kde co má jak udělaný jinak proti originálu a kdybych si k takovýmu autu stoupnul, tak ho poznám vždycky. Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 jasne, tak to som rad, no drzim palce, nech sa najde cim skorej Citovat
Maverick Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 Autíčko už je zase doma. Tímto odvolávám pátrání. Jen se bojim, abych ho nemusel vzheledem k okolnostem znova obnovovat. Podrobnější story napíšku, jestli budu mít večer čas;) Tímto díky, že jste se aspoň snažili koukat, jestli ji někde neuvidíte. Citovat
Durii Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 no tak to je super sprava ze sa vratila domov Citovat
Jooooose-1 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Aspoň že ho máš späť, mnoho ludí sa toho už nikdy nedočká Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Perfekt, daj nejake podrobnejsie info ... V akom je stave ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Taky jsem zvedav na podrobnosti .. A ty \"okolnosti\" Citovat
davidekcz Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Tak se rozpovídej jinak gratuluji k návratu auta domů :super Citovat
chuck11 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 tak tak zase se nějaké smažky povozily:( Citovat
marko306 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Super. Aj ja som zvedavý na zvyšok príbehu. Citovat
KapriQ Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Tiez som veril ze sa najde ale popravde radsej som to nedaval najavo,nechcel som byt naivny ale som rad ze sa ti levika podarilo najst,som zvedavy na tu story sup sem s nou... Citovat
Maverick Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 Tak autíčko jsme s kamarádem našli v sobotu asi o čtyři ulice dál než bydlim. Rozlámanej zámek dveří a pochopitelně i ty dveře. Nechápu ale, proč mi ten debil poškodil i tapec a už vůbec ne, proč rozlámal kastlík, kterej nebyl zamčenej. No ale největší prdel je, že ačkoli tohle všechno zničil, spínačka zůstala neporušená, do drátů nehrabal a auto najelo cca 300 - 400km. Ukradl mi z kufru CD changer a jednu defektní řídící jednotku. Fajn, tohle by za normálních okolností mohl bejt konec příběhu. Jenže ono ne. V neděli jsem opravil dveře, auto uklidil a hurá za přítelkyní. Vrátil jsem se asi v půl jedenáctý večer, auto zaparkoval, zakódoval (prve nebyl funkční imobilizer) a počlivě překontroloval zamknutí všech dveří. S klidnym svědomím jsem si šel lehnout. No a ráno budíček v půl šestý, že prej kde jsem nechal auto. Říkám na parkovišti, jako vždycky. No ono tam není. Takže auto zase v fuč. Nahlásil jsem to zase policajtům, sepsal další protokol no a že pojedu do práce. A tohle už mi asi nikdo neuvěří... Při cestě do práce jsem auto opět našel, tentokrát o cca 1km dál zaparkovaný u silnice. Pečlivě uzamčený a bez jakékoli známky toho, že by s nim jel někdo jinej než já. Neporušený zámky, prostě nic. Jenže tentokrát se jim ho nepodařilo nastartovat, tak ho tam prostě nechali odstavený. Muselo jet na laně, tak dlouhej kopec tu fakt není. Oprati minulý akci se kucí už hrabali v elektrice, přervali co mohli a setjně auto nenakopli. Takže auto mám teď pod zámkem s kompletně nefunkční elektrikou:( Jo a malá perlička, nevim co s tim ty kokoti vyváděli, ale motor je celej poblitej od oleje:grr Přem,ejšlim, jestli má vůbec ještě cenu to dávat dohromady:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.