Maverick Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Ahoj, kluci. Jsem neskutečně nasranej. Dneska v noci mi někdo šlohnul Mi16. Takže pokud ji někdo někde spatříte, tak mi dejte prosím vědět. 721879983 Poznávací znamení auta: Na kufru má samolepku americké vlajky. Levý zadní blatník má prasklý lak, protože se mi do toho někdo opřel. Přední maska má chromové lišty z verze signature a na masce je nalepenej znáček 16VALVE z citroena BX (druhá taková určitě neexistuje:( ) V interiéru jsou kliky podsvíceny červenou LEDkou a má to budíky z T16. Více fotek auta je tady: http://mefisto86.rajce.idnes.cz/Mi16/ [upravil dne 7/2/12 09:50 od Mef] [upravil dne 14/2/12 18:15 od Mef] Citovat
dodo407sw Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 to su svine... trebalo by zaviest davny sposob trestania, za kradez prides o ruku... (OT bezruky a beznohy politici ) Citovat
romik1 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Tak je to iná kur..reň. treba dufať že sa len chcel niekto povoziť a nájdu ho relatívne nepoškodené... Držím palce:bacha Citovat
Kubát Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak to je blbé. přeju ti aby se našlo, ikdyž je to asi malá pravděpodobnost. je smutné, když se kradou 20 let staré auta, tím spíš bych se klonil k variantě, že to chce někdo na díly Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 mef- je to urcite zle, ale ak si dobre pamatam,tak si ho predaval, pak nebol neikto pozriet auto, ale nakoniec to nezobral?POzrel pokukal v noci sa vratil a zobral si . Policia nepomoze :-( ,ale budem sa snazit sledovat inzeraty.... viac menej to urcite pojde do zahranicia na diely chuda auticko.... drzim palce aby sa naslo Citovat
punkac Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak to nasere, to půjde na díly, kdo by kradl staré (leč pěkné) auto pro jinej účel sekat končetiny, hlavou počnouc Někdy mám pocit, že šmejdi zlodějský jak na fejbukvici kontrolujou, kdy majitel bytu odjede na dovolenou. Tak to samý dělaj, že projížděj autofora a koukaj do sekcí podobných \"naše káry\" a tipujou a tipujou <>sové zk...ný [upravil dne 7/2/12 08:42 od punkac] Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 punkac- esteze auto zvykavam mat v garazi :-D s dvoma psami, s troma branami, vacsinou bez baterky a s vyfucanimy pneumatiky A pak kto by chcel moju 405-ku Citovat
gronholmm Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Pokud někde uvidím tak volám. řeknu to bratránkovi v práci, jezdi po Praze u SVAgency tak kdyby ho někde viděli ať dají vědět Citovat
Maverick Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Doplněn odkaz na fotky auta a poznávací znamení Citovat
punkac Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 punkac- esteze auto zvykavam mat v garazi :-D s dvoma psami, s troma branami, vacsinou bez baterky a s vyfucanimy pneumatiky A pak kto by chcel moju 405-ku jelikož jsem bývalý majitel Mi16x4, klidně bych tvou káru bral 405 svými tvary byla a je opravdu hezké auto, je škoda, že už je to staré a mnohdy olítané auto, které dnes udržet při životě je nad moje síly. To samé si myslím i o 406 (proto jsem tu svou dal za včasu pryč) Citovat
Maverick Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Ještě prosím upřesni kde se ztratila Auto se ztratilo z parkoviště v ulici Nad pískovnou na praze 4, kousek od krčské nemocnice. Nejlepší je, že už mi jednu stejnou Mi16 před 3 rokama ukradli, ale ta se naštěstí asi za tejden našla. Sice trochu rozlámaná, ale našla. Tak budu doufat, že se najde i tahle. Přecijen to není běžný auto, takže na ND se moc nehodí, leda tak plasty a možná interiér. Citovat
gronholmm Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Na 4ce jsem já i bratránek - dám mu vědět.. Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Pak jo, ale su to aj tak celkom dobre auta, len sa musis o to starat Mef- ja osobne by som sem vsetky tieto veci nedal, nezabudni forum je verejne a ked to tu nahodou sleduje pak neni problem tie poznavacie veci zhodit/zmenit [upravil dne 7/2/12 09:48 od crazybiker] Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mef- bud si isty,ze ten kto to kradol vedel o tom co to je zac Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 gronholmm. jojo, a ked to ukradol apson trocha rozumny clovek a aj vie co to je zac, tak to uz asi ma nekde skrite, ak to neni nekde v polsku/ukrajine a nerozobera sa to.... ,ale ak to ukradol nejaky fetak, ktory nevie co od dobroty,tak sa to auto aj najde..... Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Ahoj, budu koukat po celé Praze. Těmhle ěmejdům bych sekal ruce Citovat
vendelinek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 No,pěkný,to se ti nedivim že jsi nasranej,takový pěkný udržovaný,i když je už trochu letitý.Doufám,že se ti brzo najde,je klidně možný,že se dotyčnej chtěl jen někam dostat,ale člověk dneska neví,je klidně možný že je to na díly.Lidi jsou svině ,tak budu taky mít otevřený oka,kdyby tady tudy zabloudil:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.