risa.kabat Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Peugeot 807, r.v.2003. 2,2 Hdi Na displeji se objeví hlášení ´coolant engine level´, na budíku se rožne červená kontrolka vody a na displeji u volantu se rozsvítí ŚTOP, po chvíli to zmizí a pak se to zase rozsvítí, chladící kapalinu mám do -45 a v nádobce je jí dostatek, čím to je? Citovat
Haryk Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 taky mě to dělalo,dolil jsem asi deci a pokoj Citovat
Bigbadjohn Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Prý to taky dělá, když je znečištěné to čidlo. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mě přesně tohle udělalo u Octavia v benzínu (tu jsem naštěstí na rozdíl P807 nastartoval) a protože chlůadicí kapaliny bylo dost jel jsem dál. Ale protože to furt svítilo a blikalo, tak jsem zastavil, vypnul vyndal klíček a znovu nastartoval a už to bylo OK, takže asi něco namrzlo a pak už v pořádku. Citovat
Zazimir Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mě to dělá taky, ale jenom při velkých mrazech, jak je nad -10, tak je klid. Domnívám se, že to způsobuje zmenšení objemu roztoku nízkými teplotami, jelikož se nejedná o čistou vodu, ale o nějaké lihovary, tak si myslím, že ke zmenšení může dojít... Po zahřátí motoru je již klídek [upravil dne 7/2/12 08:36 od Zazimir] Citovat
Petis136 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 čidlo teploty chl.kapaliny-nový cca 500,- a je klid,jinak se ti za čas stejně rozbije a bude ukazovat přehřátí motoru a bude pořád běžet větrák Citovat
Přema Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Jenomže to není na teplotu ale na hladinu chl.kapaliny v nádržce..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.