Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte neviem preco ale ked je tato kosa vždy ked zastavim a vypnem motor beží ventilator tak 15 až 30 sekund to je jedno či prejdem 1km alebo 100 km to už robi celý tyžden či jazdim mesto alebo dialnicu

Odesláno

Skus dlhsiu jazdu...podla mna sa pokusa regenerovat, lebo predchadzajuci pokus o regeneraciu bol neuspesny...regeneracia prerusena vypnutim motora sa prejavuje beziacim ventilatorom...je to bezne na 1.6HDi

(pekna \"pakaren\" ale da sa to cez diagnostiku deaktivovat (ventilator))

Odesláno

no ten ventilator by som nedeaktivoval, kedze pri regeneracii sa teplota vo FAP vysplha az na nejakych myslim 500stupnov... takze ak vypnes auto a nieje fap chladeny naporom vzduchu pocas jazdy, tak ten ventilator tam svoju ulohu urcite splna... :papa

[upravil dne 7/2/12 06:34 od dodo407sw]

Odesláno

problem je ten ze som urobil 100km včera zastavil a ventilator točil potom 20km zastavil a točil a veče rom si všimol aj dnes rano že on sa roztoči hned ako dam kluč do zapalovania ani nedam prvu polohu len ho vopcham a začne točit:D a ked zhasnem motor ešte ide 15 sekund takže ide stale počas celej jazdy Nemohlo by pomoct vypnuť baterku a zasa hu zapnuť dik

Odesláno

trocha som s toho JELEN prešiel som 120km a potom znova nieake km a stale ked vložim kluč do zapalovania roztoči sa ventilator a ked zhasnem motor ešte 15sek ide. neviem aby neprešla regeneracia po 200km jazdy a pritom ventilator stale ide :DTeraz neviem co mam robiť :( straki neporadiš mi na čo sa mam zaoberať dik

[upravil dne 7/2/12 12:47 od Vlado222]

Odesláno

nech si na dia zkontrolovat stav FAPu. Může už být po smrti a auto se ho snaží za každou cenu zregenerovat a proto ti stále běží ten ventilátor.

Odesláno

Zkus to auto prohnat jak se ti začne točit ventilator tak to jed prohnat a drž to hodne v otáčkách cca 10-20km. Delá mě to taky ale ne tak často jen jednou tydne a co vim tak mam skoro fap po smrti takže proto se to deje.

Odesláno

už neviem čo s tim raz sa roztoči hned ked dam kluč do zapalovania a niekedy nie potom zasa toči 15sek ked vytiahnem kluč zo zapalovania Aj som ho prehnal a nič nehlasi absolutne a na die povedal že okrem tej hlašky Chyba chlazeni motora integrovana v PC nič A všimol som si že tor robi ked je velka kosa ked je 0 alebo 1 stupen ani nie ale ked je minus 11 alebo minus 6 tak sa roztoči Nemože to biť nieake čidlo v ťahu na chladči Dik

• O 5 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...