Guest gerraldpb Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Dnes ráno (-20 stupňů) se z ničeho nic rozsvítila hláška CHYBA EMISNÍHO SYSTÉMU, auto jelo jakž takž k prvnímu mírnému kopci, tam ztratilo výkon a nevyjelo ho ani na jedničku. Chcíplo, normálně nastartovalo, reagovalo na pedál, šlo do otáček, ale netáhlo. Následoval odtah a dia, která nic konkrétního neřekla. Nafta Agip, do -27, VIF zimní, Myslel jsem že na nouzový režim se někam dobelhám, ale prostě nejede. SW, 2.0 Hdi 100kW, bez úprav. Díky za tipy. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Jakto, že na dia nic nebylo? Něco tam musí být. Kde jsi byl na dia? Citovat
Joozino Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 a ked si isiel po ceste, otacky si mal ? nespadli ti na nula ? Citovat
dodo407sw Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Joozino: skus si jeho prispevok este raz precitat a potom porozmyslat nad tvojou otazkou Citovat
Joozino Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 hej, ale mne po ceste padli otacky, ale ked som slapol na pedal, tak do otaciek to slo..ale netahalo... vypal som motor vytiahol som klucik, chvilu pockal nastartoval a isiel dalej Citovat
JirkaBe Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 To samé se stalo mě dnes na 807. Nebezpečí poškození filtru částic a hned pak hláška chyba emisního systému.Auto pak jelo cca na poloviční výkon. Zatím závada neodstraněna. Citovat
Lada78 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 V lete jsem mel podobnou hlasku i stav auta na D1. Bylo to bouchle gumove tesneni na prirube mezi sanim a kovovou trubkou z EGR ventilu. Mozna to nekomu pomuze. Krouzek stal par kacek a vse slapalo dal jak hodinky. Oprava na 10minut. Vsechen tek kentus pekne zasral motor i s krytem tak ze to bylo jednoduchy zjistit a opravit. Citovat
JirkaBe Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tak dnes byl problém vyřešen. Bylo poškozené čidlo, které porovnává tlak před a za FAPem. Oprava 2200 Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.