Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Chyba emisního systému

Recommended Posts

Guest gerraldpb
Odesláno

Dnes ráno (-20 stupňů) se z ničeho nic rozsvítila hláška CHYBA EMISNÍHO SYSTÉMU, auto jelo jakž takž k prvnímu mírnému kopci, tam ztratilo výkon a nevyjelo ho ani na jedničku. Chcíplo, normálně nastartovalo, reagovalo na pedál, šlo do otáček, ale netáhlo. Následoval odtah a dia, která nic konkrétního neřekla. Nafta Agip, do -27, VIF zimní, Myslel jsem že na nouzový režim se někam dobelhám, ale prostě nejede.

SW, 2.0 Hdi 100kW, bez úprav. Díky za tipy.

Odesláno

hej, ale mne po ceste padli otacky, ale ked som slapol na pedal, tak do otaciek to slo..ale netahalo... vypal som motor vytiahol som klucik, chvilu pockal nastartoval a isiel dalej

Odesláno

To samé se stalo mě dnes na 807. Nebezpečí poškození filtru částic a hned pak hláška chyba emisního systému.Auto pak jelo cca na poloviční výkon. Zatím závada neodstraněna.

Odesláno

V lete jsem mel podobnou hlasku i stav auta na D1. Bylo to bouchle gumove tesneni na prirube mezi sanim a kovovou trubkou z EGR ventilu. Mozna to nekomu pomuze. Krouzek stal par kacek a vse slapalo dal jak hodinky. Oprava na 10minut. Vsechen tek kentus pekne zasral motor i s krytem tak ze to bylo jednoduchy zjistit a opravit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...