JoseA Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 tak to bych nemusel zbytečně jezdit a přenechat to druhému nejvýše přihazujícímu asi nejde co? Možná sem to trochu přecenil, ale představa, že to dám za pár korun do provozuschopného stavu a budu jezdit za 8-9 litru plynu jak psal prodejce, tak se mi na provozu auto za dva roky vrátí. Jinak si říkám, že na takové auto snad nebude problém sehnat díly na vrakáči za pár korun. Citovat
Dundee Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Se na to zajeď podívat a uvidíš, třeba to bude nějaká prkotina. Dílů je všude hromada a pokud není motor v kelu, tak se to dá za pár korun udržet při životě. Hlavně nezapomeň, že to nutně vzít nemusíš Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No tak ta kapota by se dala asi i vytáhnout a nárazník skoro jistě svařit, ale co ten zbytek? Navíc určitě budou chycený zadní lemy... Citovat
JoseA Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 no lemy sem si měnil na fáčku i na feldě sám, pak sem si zvykl, že peugeot nikde nerezne, ale tak to bych taky zvládnul, na krásu bych až tak nehleděl, spíš mám obavy z te elektroinstalace a motoru. Citovat
Vvitty Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ... Jojo je to tak, zrovna na to koukám není to tak dlouho co se ty podmínky změnily a koukám zrovna v tomhle bodu rozumně. ... Nezmenili. Tohle plati co jsem na Aukru... Citovat
lape Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Ten špatný snímač způsobí jenom kolísání otáček? Na tom autě totiž prej volnoběh vůbec nedrží a startuje to jenom pod plynem. Občasné problémy s volnoběhem mám i na evasionu, ale při studeném motoru startuje bez plynu a drží zvýšené otáčky normálně, až po zahřátí má snahu volnoběh padat. Špatný snímač způsobí,že to hodně blbě startuje,pokud už to chytí,tak se motor klepe při pár otáčkách,ručička otáčkoměru se prakticky neodlepí od spodu.Akorát,že otáčkoměr začíná na 500 otáčkách a ne na 0.Každopádně se třepe celé auto,případně to chcípne a okamžitě se rozsvítí kontrolka poruchy elektroniky motoru.Jak jsem už psal podobné problémy dělá i prasklá hadička ke snímači,ale v tom případě se nerozsvěcí kontrolka elektroniky.Je to tento snímač http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=ihIBxZkOn30&zmm=w284h4x2t2w2e403w2t2744354v2c4i4a4i5r5&windowid=0& pokud bys to případně kupoval,tak si dej bacha ať ti pošlou opravdu na reanulta.Sice tam pod tím je vypsaná hromada aut na které by to mělo být stejné,ale z vlastní zkušenosti vím,že to asi nebude pravda.přišel mě snímač na Alfu Romeo 1,6.Vypadá stejně,ale velilce rychle odešel do kopru.Jestli se na něm najelo 500 km tak to je moc.Zřejmě je tam rozdíl v tom snímaném tlaku. Případně si pročti téma z linku na megane klub co jsem poslal výše,i když je tam toho přes 40 stránek,páč problém s volnoběhem je u Megane/Scenic dost častý [upravil dne 6.2.2012 08:11 AM od lape] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 to sa este da legalne prihlasit ? na slovensku ked odhlasene auto na noveho majitela neprihlasis do 14 dni, je to postupene na okresny urad kde auto vyradia z evidencie... toto sialenstvo by som ja urcite nepodstupil. ked som si precital popis na aukru no neviem neviem... kazdopadne drzim palce. Citovat
JoseA Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Domluvil jsem se s prodejcem, že dojedu příští týden 14-16. Odvoz na podválu nebudu řešit, ačkoliv mi to prodejce doporučil, to pro mě nemá smysl. Jak už někdo psal, má jedině význam to za pár korun přidržet při životě kvůli plynu. Citovat
JoseA Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 S přihlášením by neměl být problém, jenom nechápu jak s tím mohl on jezdit, když při odhlášce prostřihnou platnost OTP na 14 dnů. Nebo jestli to má jenom nějak na bazar odhlášené Citovat
JoseA Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 Tak volnoběh byl jenom utržený drát od krokového motorku. Ten způsoboval i blikání kontrolky elektroinstalace. Auto má už něco za sebou, ale doufám, že po menší investici i před sebou. Nárazník mám dočasně svařený než seženu za rozumnou cenu někdo v okolí druhý, rožek kapoty sem jenom trochu na oko nahnul zpět, ale tu taky vyměním, neboť jak sem poznal není až tak jednoduché to v tom místě dostat do původního tvaru. Jinak auto jede, svítí, bliká, startuje (baterka zánovní), trochu hučí zřejmě ložisko a řekl bych špatná sbíhavost, protože jsou přední pneu dost sjeté vnitřem, ale celkově přední zimáky už nemají ani 4mm. Motor vypadá relativně suchý a čistý, karoserie nese známky koroze v zadních částech prahů a semtam nějaký puchýř lemy, u hrdla nádrže, páté dveře. Počítám, že už to mělo i nějakou bouračku podle laku, který je místama vybledlý víc než jinde. Stav tachometru spíš úsměvný vzhledem k ohmataným pedálům a volantu. V pondělí to jdu přihlásit, mám i kupní smlouvu mezi bazarem a chlápkem, kupní smlouvu mezi náma a plnou moc k přihlášení auta. Tak díky za rady a pokud by náhodou někdo věděl o kapotě na scenica v okolí 100 km, nejlépe v červené barvě, nárazníku a levé půlce masky, dejte prosím vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.