vilibald.n Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 zdravim , včera jse mi rozsvitila nádrž , tak jsem dotankoval ale pořád svítí i ručička je uplně dole , nevíte co s tim muze byt ? Dále se mi při prudkém sešlapnutí brzdy nebo dokonce někdy při parkování a otáčení volantem napíše hláška esp/asr faulty , dočetl jsem se že to u 407 dělají čidla, nevíte kde jsou přesně umístěna , případně jestli to přesně zjistí na diagnostice diky 407 2.0 HDI Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 nezustalo zaplé zapalování při tankování? Citovat
vilibald.n Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 to je možné , jediné co jsem zkousel bylo odpojení baterky a taky nepomohlo Citovat
vilibald.n Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 to jsem taky zkousel otevreni a zavreni nadrze, taky nepomohlo Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Pokud jsi měl zapnuté zapalování, tak to pak ukazuje blbě. S tím ESP/ASR jedině diagnostika. Může to být brzdový spínač, ale také snímač úhlu volantu. Kdyby svítilo také ABS tak by to mohla být čidla na kolech. Ale jak říkám, nejlépe dia. Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 otevřít a zavřít víčko nádrže ne jen plech kryt......to si zkoušel??? Citovat
vilibald.n Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 127 tisíc, jinak s tím vickem nadrzem sem uz to zkoušel , přiti tejden jdu na diagnostiku tak uvidim Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 127 tisíc, jinak s tím vickem nadrzem sem uz to zkoušel , přiti tejden jdu na diagnostiku tak uvidim Myslel jsem kolik jsi najel od toho tankování Stalo se mi to třeba u 406, 20 km se to tvářilo jako bych netankoval, ráno taky pak se to cestou do práce postupně začalo rovnat. Citovat
vilibald.n Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 stalo se to přímo po natankování Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Já se asi špatně ptám .... ano chápu, že se to stalo hned po natankování, ano chápu, že už má auto najeto XY tisíc, ale moje otázka je na to jak dlouho od natankování ten stav trvá? Tedy čekal bych odpověď - najezdil jsem 10 km nebo třeba najezdil jsem 400 km... od té doby co jsem tankoval a co se mi to rozhodilo. Citovat
vilibald.n Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 tak na diagnostice - vadnej spínač brzdovýho pedálu, a odešel nějakej magnet u víčka nádrže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.