Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim :) , včera jse mi rozsvitila nádrž , tak jsem dotankoval ale pořád svítí i ručička je uplně dole , nevíte co s tim muze byt ? Dále se mi při prudkém sešlapnutí brzdy nebo dokonce někdy při parkování a otáčení volantem napíše hláška esp/asr faulty , dočetl jsem se že to u 407 dělají čidla, nevíte kde jsou přesně umístěna , případně jestli to přesně zjistí na diagnostice diky :)

407 2.0 HDI

Odesláno

Pokud jsi měl zapnuté zapalování, tak to pak ukazuje blbě. S tím ESP/ASR jedině diagnostika. Může to být brzdový spínač, ale také snímač úhlu volantu. Kdyby svítilo také ABS tak by to mohla být čidla na kolech. Ale jak říkám, nejlépe dia.

Odesláno
127 tisíc, jinak s tím vickem nadrzem sem uz to zkoušel , přiti tejden jdu na diagnostiku tak uvidim

Myslel jsem kolik jsi najel od toho tankování ;)

Stalo se mi to třeba u 406, 20 km se to tvářilo jako bych netankoval, ráno taky pak se to cestou do práce postupně začalo rovnat.

Odesláno

Já se asi špatně ptám .... ano chápu, že se to stalo hned po natankování, ano chápu, že už má auto najeto XY tisíc, ale moje otázka je na to jak dlouho od natankování ten stav trvá?

Tedy čekal bych odpověď - najezdil jsem 10 km nebo třeba najezdil jsem 400 km... od té doby co jsem tankoval a co se mi to rozhodilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...