Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec všichni mam problém,v těchto velkých mrazech mi nejde nastartovat,sice baterka toči motorem,ale nic se neděje mam 2.2 Hdi 406,myslím si že je zamrzlá nafta,ačkoliv jsem dával aditiva a zimní naftu,zajimalo by mě jetli mi pomuže když vyměnim palivový filtr jestli to bude lepší?

Odesláno

Nazdar kolego z Trutnova, nevím kolik tam máš mrazu, tady je už tři dny po ránu -28 a taky mi už nafta včera zamrzla. A to tam dávám Verva Diesel se zimním aditivem VIF. Auto stojím venku pod přístřeškem. Dneska ráno jsem preventivně nahřál naftový filtr horkovzduškou (asi 5 minut) a bylo to dobré, ujel jsem 4 kilometry s manželkou na nádraží a zpět. Včera mi to totiž ve filtru zatuhlo 20 metrů po rozjetí. Když jsem ten filtr ohřál , tak jsem pak na to už dojel do práce v pohodě (asi 7 km). Tuším, že moje kára má vyhřívání naftového filtru, takže pokud se to už stihne ohřát po nastartování tak už asi nebude problém. Doufám.

Odesláno

Nevím jestli pomůže rozdělání, protože ten parafín co to ucpe, se z nafty opět uvolní, v nádrži klesne ke dnu a čerpadlo ho nasaje. Dej pak vědět jak jsi s tím dopadl. U pumpy u nás ve Vrchlabí je už arktická nafta, tak pokud se Ti to podaří rozhejbat a mají ji u Vás taky, tak dej do nádrže co se vejde, ta arktická má filtrovatelnost přes -30.

Odesláno

Tak je to na h.... chtěl jsem rozdělat to víčko od palivového filtru a urval jsem si tu plast, trutbičku jak je na ní nasazená hadička přivodu paliva,takže to musím sehnat a netuším kde :(

Odesláno

No tys tomu dal. Mně šla ta převlečná matka taky špatně povolit, musel jsem sundat celej filtr, dát to do svěráku a taky jsem to málem urval. Asi se bude dodávat jen celý tělo toho filtru :(

Odesláno

Jo jo dodává se celý filtr,tedy těleso,ale někde tu je od někoho postup jak to opravil tu ulomenou trubičku z tělesa.Zkus pohledat,bylo to i s foto.

Odesláno
Tak je to na h.... chtěl jsem rozdělat to víčko od palivového filtru a urval jsem si tu plast, trutbičku jak je na ní nasazená hadička přivodu paliva,takže to musím sehnat a netuším kde :(

hmm tak to jsi dopadnul stejne jako ja :D 2500kč v pežo origo komplet

Odesláno

to iste sa podarilo davnejsie mne :) mozem ti rovno povedat ze u nas na slovensku stoji cely ten komplet 140e totizto to vicko ti nikdo neproda aspon mne sa to nepodarilo zohnat......a vrakace na slovensku no coment :blicismajlik

Odesláno
Jo jo dodává se celý filtr,tedy těleso,ale někde tu je od někoho postup jak to opravil tu ulomenou trubičku z tělesa.Zkus pohledat,bylo to i s foto.

napada ma tekuty kov kedze tam nieje velky tlak mohlo by to vydrzat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...