Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdary.

Mám 2.0i a když stojím na semaforech, tak jde do kabiny ledový vzduch, jakmile se rozjedu, tak zase teplý. Netušíte kde je chyba? Chytit někde kolonu nebo nedej bože na dálnici bouračku, tak v tom umrzneme :(

Odesláno

na nic jsem radši nešahal, byli jsme v Praze, tak bych rád dojel domů :D

teď už je venku tma, nic tam neuvidim.

Teplota motoru vystoupá na cca 90 a tam se drží.

Odesláno

Tak mě napadlo, zda-li si zkoušel ovzdušnit. Pokud teplota se drží na 90 st.Celsia, jak píšeš, tak bude problém v přídodu k radiátoru. Zkus tedy ovzdušnit, popřípadě dolít nemrznoucí chl. kapalinu a nebo destilovanou vodu (i z kohoutku).

Odesláno

To by mu to netopilo ani za jízdy.

Podle mě prostě v těch mrazech to nestíhá topit. Ale já tomu nerozumím, tak jen že to nebude tím ovládáním. Když stojí tak zkusit vyšší otáčky motoru. A může to být bufík, že netopí-

• O 1 rok později...
Odesláno

Začal se mi špatně zahřívat motor, zkusím vyměnit termostat. Můžete mi poradit jakou značku koupit? Vyrábí se original Peugeot termostat a kolik stojí? Díky moc.

Odesláno

Najprv by som vyskúšal,či je to termostat.Ak je chladič studený pri 60-70°C,tak to termostatom nebude.Možno nefunguje príhrev motora - bufík.

Ak je chladič teplý pri 60°C,tak vadný termostat - prepúšťa.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...