Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oddie máš pravdu že je to tak troch na oko, souhlasím ale s Gargamellem že alesmoň nějáký začátek je začátkem. Jak víme naši zákonodárci neumí udělat jakýkoli (ať už banální) zákon hned na poprvé a proto doufám že toto je začátek dobrého směru.

Na druhou stranu je otázkou koho za tento skutek trestat. toho kdo to udělá, nebo majitele, který si chce přilepšit a zvíhodnit si prodávaný vůz.....

Odesláno

Já nevěřím tomu, že neumí. Podle mě je to úmysl. Podobných příkladů už tu v minulosti byly mraky. Mám vám připomínat třeba ta šílená omezování dovozu aut, která přinesla jen kšeftování s papíry, zdražení ojetin, dramatické zhoršení našeho vozového parku, a která byla za skřípění zubů profitujících na tom zrušena až po vstupu do EU? Věřili jste tehdy, že je to \"ochrana\", aby se z nás nestalo vrakoviště Evropy, jak tehdy hlásala média, když přesně to z nás to vrakoviště reálně udělalo?

Odesláno

já si myslím to samé co oddie. Změnit to jde. Míst kam se zaznamenává počet km je dost (STK, servisy, pojišťovny...) ale není prostě snaha to nějak řešit. A co se týče prokazování. Pokud máš stočené auto, kde je dokazatelné (třeba na smlouvě, na STK, v servisu) že byli Km takové a taková a za dva roky jsou menší, tak je jasné že s nimi někdo manipuloval. A v tomhle bych vinu viděl na majiteli. Pokud si dám auto do servisu, tak tam se u předávacího protokolu píše stav Km, takže si po vyzvednutí mohu zkontrolovat zda je tam stejný počet, ikdyž se měnila přístrojová deska.

Odesláno

Určitě máte pravdu že to jde. Jak se ale zdá jen velmi pomalu :(

Pořád je lepší se pomalu rozjet, než pořád čekat že se zmnněníme... zatím žádného ani tato \"základní\" myšlenka ani nenapadla:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...