podolak2 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 ahoj, zase mě něco napadlo, tak se vás zkušenějších optám: co všechno \"užitečné věci\" jde nastavit přes diagnistiku na 206tce? - třeba automatické rozsvicování světel po nastartování (mám) - radio při odemknutí vozu, nebo otevření dveří + hraní asi 1minutu po uzavření vozu (mám) -zamykání dveří při rozjezdu nebo tak? (chci, lze?) -přisvicování mlhovkou při zatáčení? (chci, lze?) -při odemknutí vozu aby se zapli parkovačky? (chci, lze?) díky za další nápady a rady a hlavně poučení co je dobré a co ne a jestli to lze či nelze aktivovat. dííííííííík:super Citovat
Cinicman Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Automatické zapínanie svetiel mám aktivované. Je to dobrá vec, až dovtedy pokiaľ cheš pri naštartovanom aute vypnúť svetlá... Takže = najbližšie deaktivujem... znovu sa naučím na manuál... Rádio nemám origo a ani by som to tak ako to máš popísané nechcel... ja sám chcem byť pánom svojho rádia, keď ho zabudnem zapnuté, je to moja chyba... Zamykanie dverí pri rozjazde má každá MUX 206ka či nie? Máš delené tlačidlo pred kapličkou (výstražné/zámok) ? Ak áno stačí tlačidlo zámku podržať na cca. 5 alebo 10 sekúnd a zamykanie sa aktivuje. Zamyká sa po dosiahnutí tuším 10km/h a to aj na spiatočku... Prisvecovanie hmlovkou 206ka na 99,9% nemá a ani sa nebude dať aktivovať... Follow-me-home funkciu 206ka na 98,8% nemá a ani sa nebude dať aktivovať... Stačí tak? Citovat
pito.za Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Zamykanie pri rozjazde nemaju vsetky MUX verzie najprv bolo tlacidlo iba vystrazne ale da sa doplnit . Prisvecovanie hmlovkou na 206-ke na 100 % nie Follow-me-home funkciu 206ka ma po vypnutí motora a vypnutí svetiel (poloha \"0\") treba prebliknut dialkovymi - potom sa na 30 sekúnd rozsvietia stretávačky . Da sa aktivovat zadny stierac pri zaradeni spiatocky. Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Takle to nelze říct. záleží na typu jednotky a také jejím SW. Ale co jsem na všech mux 206kach nastavoval bylo toho: Automat na světla Zapnutí zadního stěrače při zařazení zpátečky (musí být zapnut přední stěrač) Aktivace/deaktivace mlhovek Aktivace/deaktivace centralu Aktivace výstražných při prudném brždění Typ světel (H4 nebo H7) Velikost kol Aktivace teploměru, Palubního PC a je toho víc, jen si ted nemohu vzpomenout Citovat
podolak2 Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Takle to nelze říct. záleží na typu jednotky a také jejím SW. Ale co jsem na všech mux 206kach nastavoval bylo toho: Automat na světla Zapnutí zadního stěrače při zařazení zpátečky (musí být zapnut přední stěrač) Aktivace/deaktivace mlhovek Aktivace/deaktivace centralu Aktivace výstražných při prudném brždění Typ světel (H4 nebo H7) Velikost kol Aktivace teploměru, Palubního PC a je toho víc, jen si ted nemohu vzpomenout tak jestli budeš mit možnost to někde ziskat ty info co ještě jde tak bych byl velice potěšen:P (jinak to zamykání v kapličce mám jen tlačitko na vystražny.... tak co vše potřebuju ptoto abych to mohl zprovoznit s tim tlačitkem se zamkem- stači jen to dvojte tlačitko a je to ok?) Citovat
Frozz Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Navážu dotazem. Když bych chtěl od Peugeotu (nové auto, v záruce) zprovoznit palubní počítač (chci vidět spotřebu), je možná to takhle dodatkově nainstalovat? A vím, že počítač při koupi puga nabízejí. Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 pokud nebudes delat nejaky zasady do auta (vymena displaye apod), tak to lze aktivovat bez záznamu v ridici jednotce Citovat
Frozz Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 pokud nebudes delat nejaky zasady do auta (vymena displaye apod), tak to lze aktivovat bez záznamu v ridici jednotce Jak? Přes dia? Jako že bych nemusel do peugeotu? Nechci nic měnit, jen chci, aby se mi na displeji mezi otáčkoměrem a tacháčem ukazovala spotřeba. Nějak nechápu co tím myslíš. Sory, v tomhle jsem analfabet Citovat
DanHal Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 v diagnostice ti aktivuje počítač EDIT: ty tam ten display už máš od výroby akorát neukazuje? a přepínač v páčce funguje? [upravil dne 2/2/12 23:06 od DanHal] Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Frozz: napichnes a povolis otazka 5 minut. Jen si nejsem jistej zda to u plusek je v základu povolený nebo je nutné přehrát SW ŘJ Citovat
bezdo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 super temicka, zistil som,ze naozaj to funguje s tymi svetlami a fakt 30 sek. svietia. Diky pani. Citovat
pito.za Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Tak tak nie moc casto ,ale sem tam to vyuzivam. [upravil dne 3/2/12 09:50 od pito.za] Citovat
Frozz Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 v diagnostice ti aktivuje počítač EDIT: ty tam ten display už máš od výroby akorát neukazuje? a přepínač v páčce funguje? [upravil dne 2/2/12 23:06 od DanHal] Neukazuje. No já nevím jaký přepínač. Mám 3 - vlevo samozřejmě na blinkry+světla, pravou páčku na stírání a ostřik oken, a pak páčku pod volantem na radio. - no kdyby to šlo povolit za 5min jen přes dia, tak to nebudou dávat jako výbavu navíc za peníze ne? To podle mě bude nějaké složitější, takže asi ta výměna ŘJ nebo tak nějak. Citovat
ChouLu Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 frozz: by ses divil za co si peugeot uctuje pokud mas funkcni packu, verim ze by to mohlo jit Citovat
podolak2 Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 super temicka, zistil som,ze naozaj to funguje s tymi svetlami a fakt 30 sek. svietia. Diky pani. jaktože mě to nejde?? Musim nastartovat a pak chcipnout a pka to pujde??? (zkoušel jsem to teď v garaži a nic, auto mam odemkle jen jsem otevřel dveře problikl dalkovy a nic se nestalo, tak jsem zapl a vypl kliček a problikl a zase se nic nestalo ) ma to každa 206? nebo to musim aktivovat v BSI? Citovat
pito.za Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Ano musis nastarovat a potom to ide ale iba raz. Citovat
bezdo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 super temicka, zistil som,ze naozaj to funguje s tymi svetlami a fakt 30 sek. svietia. Diky pani. jaktože mě to nejde?? Musim nastartovat a pak chcipnout a pka to pujde??? (zkoušel jsem to teď v garaži a nic, auto mam odemkle jen jsem otevřel dveře problikl dalkovy a nic se nestalo, tak jsem zapl a vypl kliček a problikl a zase se nic nestalo ) ma to každa 206? nebo to musim aktivovat v BSI? rano na parkovisku(po prichode po prace)som zhasol motor,vypol svetla, tukol do packy,blikli dialkove a hned sa rozsvietili stretavacky. Otvoril som dvere ,vystupil a zamkol. Potom 30...a zhasli. Citovat
podolak2 Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 kurfaaaaaaaaaa to furt nějde:bojim, sem to zkusil znovu: nastartoval jsem automaticky se mi spustili světla a pak zdech a problikl dalkovima a nic se nestalo, tak jsem nastartoval spustili se opět automaticky světla a ještě jsem je teda zapl manualně a pak vypl a zhasl motor problikl a zase nic včem udělal soudruh z Podolí chybu? Citovat
bouda86 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 takovy dotazek, chlapi - da se nejak nastavit aby pri rekneme dlouhym podrzeni zamykani na klicku vyjely sami predni elektricky okynka (zavreli se) ??? tohle mi dost v aute chybi.... diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.