Kotis Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 tak jo starter budu davat jiny protože mi při startovani začal smrdět až dojel uplně ,taky si myslim že čim větši otačky tak to lepe chyta ono ty stare startery v zimě toči ale rotor jim dava jinej odpor ( treba:špina na rotoru špatny prenos na uhlik treba uštipnuty) a ten vykon neni to co by měl mit i když baterka je full nabita Citovat
Qcko Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Ja som dnes rano tocil asi 10 sekund, skocil na 3 valce, triaslo s autom ako o zivot asi 5 sekund a potom sa rozbehol, chvilu prebliklo aj dobijanie, do prace som prisiel, ked som chcel ist z prace, tak uz mrtvo, pripojil som kable a auto o chvilku brnklo ako nic, takze tu baterku vymenim co nasjkor za nieco fakt dobre a osvedcene Citovat
Vítek1 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no jo ale ja jsem takhle blbe startoval uz minulou zimu a ted jsem to zkousel na zatezaku a byla OK ale je pravda ze kdyz jsem meril multimetrem pri startovani tak to slo hodne dolu Citovat
Qcko Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Ja som tiez tak startoval minulu zimu ... cely rok pohodicka, teraz ked udreli tie mrazy tak hotovo, po premerani je akumulator tiez zevraj OK, aj som ho nabijal, ale proste nedrzi kapacitu smejd jeden Citovat
Czech.Markus Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Tak jsem taky dneska nenastartoval při -16°C nejspíš startér, baterku mám novou, auto dva dny stálo tak jsem jí ještě dobíjel dneska, ale startér stím sotva točil, zkusím jinej a uvidim. Citovat
TEUSE Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Ja som dnes rano tocil asi 10 sekund, skocil na 3 valce, triaslo s autom ako o zivot asi 5 sekund a potom sa rozbehol, chvilu prebliklo aj dobijanie, do prace som prisiel, ked som chcel ist z prace, tak uz mrtvo, pripojil som kable a auto o chvilku brnklo ako nic, takze tu baterku vymenim co nasjkor za nieco fakt dobre a osvedcene Tak přesně takhle nějak sem dneska startoval a to mám novou baterku, tak jestli nebudou death už žhaviče (tím se myslí žhavení a nebo svíčky??)... nicméně to stálo 3 dny v těchto mrazech, tak se to dalo asi čekat. Jo a centrálem už mi nešli otevřít a zavřít oboje zadní dveře, je to normální v těchto mrazech? no snad se to zas rozchodí až bude teplejc... Tak dnes, jen při - 12°C chytlo úplně bez problémů... aj jedny zadní dveře začali fungovat na central, tak snad až se zas trochu oteplý tak povolej i ty druhý... [upravil dne 5/2/12 12:04 od TEUSE] Citovat
fejfarz Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tak dneska zase start pouze na dva válce a po chvíli se chytli i ostatní a auto jelo ale pro jistotu jsem hned vyměnil žhaviče tak uvidím zítra jak to bude startovat. Kamarád opravář říkal že by to mohla ještě dělat ta lišta s kabílkama protože ty žhaviče které vyndal tak je zkoušel a žhavili. Nové jsme tam dali a musím to dál zkoušet. Citovat
romik1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 takže dnes som naštartoval OK ale idem dat podla doporučenia cca 4litre benzinu pred tankovaním.Tak uvidím. servisák sa zaručilže to je OK. a hovoril že petrolej je lepší. Mal tam v servise aj chlapca z autokelly a ten mi to potvrdl tak uvidim. keby niečo tak napišem... Citovat
BV406 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 tak chlapci z kelly urcite doporuci i 10 litru benzinu, jen aby ti pak prodali nahradni dily :DDD vykasli se na to Citovat
fejfarz Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Benzín do HDI to nevím. Neriskoval bych to raději aditivum. Do felicie 1,9 diesel jsem dával 1l benzínu na celou nádrž ale HDI je přeci jen jiný typ motoru. [upravil dne 4/2/12 11:13 od fejfarz] Citovat
romik1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 tiež mam obavy ale ked sa mi servisak zaručil že to bude OK.... fakt teraz neviem. asi skusim dat VIF či ako sa to vola a uvidim. hovoril som mu že sa bojim dat do HDI-cka petrolej, alebo benzin. pozriem na pumpe čo stoji aditivum a rozhodnem sa... dufam že nebudem za debila. ešte som nedaval do nafty nič, ale teraz tie mrazy:roll Citovat
fejfarz Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 tiež mam obavy ale ked sa mi servisak zaručil že to bude OK.... fakt teraz neviem. asi skusim dat VIF či ako sa to vola a uvidim. hovoril som mu že sa bojim dat do HDI-cka petrolej, alebo benzin. pozriem na pumpe čo stoji aditivum a rozhodnem sa... dufam že nebudem za debila. ešte som nedaval do nafty nič, ale teraz tie mrazy:roll I mistr tesař se může utnout rozhodně bych tam benzín nelil. Aditivum od VIF je nejlepší je v něm i měrka na přesné dávkování dávám jednu odměrku na 10 litrů nafty. Co si vezmeš na to servisákovi až se ti to kvůli němu pose..? Citovat
romik1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 tak toho by som sa nebál. viem že keby sa tam niečo posralo, tak to opraví na svoje náklady. ale kaslem na to. radsej dam to aditivum a nebudem vymyslat. minimalne tym nic nepokazim;) Citovat
fejfarz Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 To aditivum sníží bod tuhnutí nafty o cca 5-6 stupňů a hlavně se víc promažou vstřiky a motor jde klidněji. Je lepší dávat aditivum i v létě ale to je zase letní aditivum teď v zimě se dává zimní aditivum. Ono když pak půjde na lámání chleba tak ten servisák řekne že je to na tobě a on nenese žádnou odpovědnost. [upravil dne 4/2/12 11:22 od fejfarz] Citovat
lacoceco Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 po štvrtkovom ráne , -27°C bol som naštartovať jednu známu (VW golf Diesel ), samozrejme cez káble , musel som pretočiť s motorom asi na 7 krát , kým odlepilo zatuhnutý olej a kým konečne štartér pri štartovaní začal točiť rýchlejšie , tak do 15 minút auto vrčalo, veľmi záleží aký je v motore olej, káble robené, nie kúpne !!!! kúpne majú tenkú žilu a ešte k tomu lisovanú, to stojí za fajku dymu , musí byť hrubá žila a pájkovaná alebo prišrobovaná ku kliešťam ... pekný deň Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 divam se na predpoved pocasi tak zitra ma byt uz jen -14 a dalsi rana -11 coz uz bude startovat OK dneska asi vemu baterku dom a zitra v tech -14 vyzkousis s teplou baterkou jak to chytne a budu hned vedet co a jak Citovat
zodiac Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Blbý starty jsou přece v zimě normální nevím čemu se \"divíte\" zákl.podmínka dobrého startu při -20 je : baterka ve výtečné kondici , to platí i o starteru , funkční žhavení 3x až 4x po sobě cca 15sekund a také dobrý tlak ve válcích Citovat
Czech.Markus Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 kurva, ta popelnice se mi rozpadá pod prdelí už to nechytá vůbec, mám to zaparkovaný v garáži a můžu se na to tak koukat do toho francouzkýho střepu rvu jenom peníze a pořád se tam něco sere Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.