DanculD Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Hehe, sa mi paci, ked pride zima kazdy na fore pise ako nemoze nastartovat, potom pride leto a kazdy pise, ze nefunguje klima. Ani z voza ani na voz. [upravil dne 02.02.2012 21:28 od DanculD] Citovat
banan1987 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 to je pravda.. ale nikto nevie prist na to preco to tak zle startuje.. fakt tie HDI startuju zle.. 10 sekund tocenia je fakt dost... ze by som skusil vymenit cidlo teploty pre RJ? ak nezamrznem vonku tak to skusim.. a potom uvidime.. v rodine mame 3x 406 HDI a jedine moja najmladsia zle startuje. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 tak s tim cidlem teploty nevim zhaveni s nim bude taky spojene ne?mohl bych na nej mrknout pres PP2000 ale je tam moc zima mozna zkusit aspon vycistit DRV ale to zase nevim cim a kupovat novej jen kvuli vyzkouseni studenych startu se me nechce. teoreticky by to mohlo delat i horsi cerpadlo v nadrzi. Citovat
Samson1980 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Zdar, tak jsem dneska nenastartoval, -22°C. Citovat
romik1 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no ja som dnes nastartoval. bolo -18. este vcera som pisal ako krasne chyta a dnes na tretí krát. prvý raz hned zdochlo. druhy som ho radsej vypol ked som pocul tie zvuky a tretí krat uz som ho nechal a hned isiel. ale tie zvuky boli strasne. to som este nepocul. auto akoby slo na pol valca a vsetko mi vrzgalo:o Citovat
banan1987 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no DRV ventil to nebude.. stary som cistil v ultrazvuku a nakoniec som skusal aj uplne novy...a stale to je rovnake.. Citovat
Red Devil Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Dnes u nas -15, 1x zhavenie, motor naskocil po sekunde:D Citovat
elmiro Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 to Kotis: skus prekontrolovat starter. ja som riesil podobny problem asi 2 roky. auto dlho tocilo, ale nakoniec vzdy chytlo a zhavice boli samozrejme v poriadku. aj baterku som kupil novu a furt nic. uz som mal problem to natocit aj v lete. nakoniec som vymenil starter a auto toci na supu aj pri -20. proste na bezproblemove nastartovanie to potrebuje mat tocky.vela zdaru Citovat
fejfarz Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 No dneska -20 a start probíhal 2x žhavení motor se parkrát otočil chytnul a hned chcípnul. Tak jsem to zkusil znovu a chytal tak jako by na dva válce tak jsem ho ještě párkrát točil až se chytli všechny a motor klapal. Nakonec jsem odjel Citovat
Red Devil Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 To fejfarz. To vyzera na zhavice:myslim. Mne to takto robilo pred 3-mi rokmi, dal som nove zhavice, odvtedy startuje perfektne. Citovat
fejfarz Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 To fejfarz. To vyzera na zhavice:myslim. Mne to takto robilo pred 3-mi rokmi, dal som nove zhavice, odvtedy startuje perfektne. taky si myslím že to budou žhaviče. Ono to jinak startuje perfektně ale ten dnešní první start byl takový hrozný potom už to startovalo v pohodě. Citovat
ChodeC Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Týden auto stálo v mrazech, dnes při -18°C jsem nenastartoval. Podle sluchu bych řekl, že se motor ani neotočil (stráááášně pomalu se něco převalovalo - po 5s jsem to vzdal). Žhavení jsem dělal 3x. Zámek měl taky trochu problém se přesunout do správné polohy :-). Používám VIF do nafty. Baterka má cca 5 let. Teď vybírám vhodnou nabíječku :-) Citovat
lacoceco Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 - 27 , dve tri sekundy točenia , odchádzam na štyroch kolesách :-) Citovat
Relic77 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 zdravim... dnes rano -15 auto mi chytilo hned na prvy krat ale hned aj zhaslo aj na druhy krat tak isto, netoci dlho hned chyti ale zhasne na 3x uz ked som po pridavani plynu udrzal otacky tak nezhaslo.. ako startujete so spojkov a davate velky plyn pri startovani? Citovat
Red Devil Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Startujem s vytlacenou spojkou a bez plynu. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 tal me kdyz naskoci tak nechcipne ale proc tak dlouho chyta? sposta lidi u nas ani dneska nenastartovalo ja jo ale zase tocil dlouho Citovat
pietropietro Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no ja tak do -10 nastartujem bez problemov ale dnes pri -17 sa chudak trapil a trapil aj ked nakoniec naskocil....baterku mam novu,zhavice som nekontroloval lebo som akosi nemal dovod kedze doteraz neboli taketo mraziky a vzdy nastartoval na supu...ale dnes asi na 12 krat...vzdy naskoci ale hned zdochne...tak ho chudaka trapim,cakam kedy ma baterka nechaaa.aj ked mu davam vzdy po 2-3 startoch pauzu minutku dve,len potom sedim v aute asi 25 min kym sa podari nakopnut...uz nech je teplooo Citovat
Relic77 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no ja tak do -10 nastartujem bez problemov ale dnes pri -17 sa chudak trapil a trapil aj ked nakoniec naskocil....baterku mam novu,zhavice som nekontroloval lebo som akosi nemal dovod kedze doteraz neboli taketo mraziky a vzdy nastartoval na supu...ale dnes asi na 12 krat...vzdy naskoci ale hned zdochne...tak ho chudaka trapim,cakam kedy ma baterka nechaaa.aj ked mu davam vzdy po 2-3 startoch pauzu minutku dve,len potom sedim v aute asi 25 min kym sa podari nakopnut...uz nech je teplooo To myslis vazne naskoci a hned zhasne a to 12x????? tk to hadam nie? Citovat
ChodeC Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Po práci jsem ještě zkoušel nastartovat, ale i při -9°C to nemělo šanci - po chvilce jsem slyšel jen cvakat relátka a na palubáku se objevila chyba ABS. Se známým jsme skočili do Autokelly pro novou 72Ah Varta Blue dynamic a s ní motor naskočil napoprvé - až jsem se toho lekl, vůbec jsem to nečekal . Nakonec jsem měl i štěstí, protože jsem bral v AK poslední Vartu, která se mi do auta vleze (a další prej budou až po 10.2.). PS: sleva pro členy klubu byla 22% edit: je nějaký problém, když bych \"měl\" mít baterii 278x175x190 a mám 278x175x175 ? Ptám se proto, že dno kastlíku bylo nějak \"perforované\". [upravil dne 3/2/12 17:56 od ChodeC] Citovat
Qcko Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Tak u mna je to jasne, akumulator na odpis, Varta Blue dynamic odisla po ejdnom roku, musim najst fakturu a reklamovat ju, dnes som cez kable nastartoval na prvy brnk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.