Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nebylo by špatné tady někde vytvořit přehled typů motorů u jednotlivývh modelů. Sháním motor na 405 gri 2.0 a objevil jsem inzerát taky na 405 GRI 2.0, ale typ motoru je RFF. Je to nějaké divné, protože sedí objem i výkon, ale typ motoru je jiný.

Odesláno

taky jsem na tu 405ku narazil..myslím že na bazoši...no RFF je kravina takový motor snad neexistuje..jsou jen RFX (8v) a RFY (16v)

Odesláno

Ferry: tohle jsem taky našel..ale honzahonzahonza se ptal přímo na 405ku...což pochybuju že bych narval motor z 605ky turbo např. ikdyž by to bylo zajímavé

Odesláno

cpat do auta jinej motor, nez ma napsanej v technicaku je samozrejme blbost.

to HonzaHonza napis jim o VIN kod toho auta, nejspis se pri psani inzeratu preklepli

Odesláno

Ferry: já vím že je to blbost...mě ani nejde tam ten motor cpát...jen ze zvědavosti se ptám jestli by se tam vešel vůbec

Odesláno

Ferry: joo o tomhle vím..už jsem viděl na YT pár videí 205ky s V6kou..takže narvat to tam asi fakt problém nebude...on ten motor podle mě bude stejný...spíš půjde o ten balast okolo motoru kam dám

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím pánové,

do rodiny \"pažouťáků\" patřím velice krátce, takže se zatím moc neorientuji. Moje 407 z roku 2009 má podle VIN (VF36DRHRH21769310) motor DW10BTED4 a podle zápisu v TP má uveden výkon 100kW/136k, ale v servisním sešitě je na záručním listu (z června 2009) prodejcem uvedeno 103kW/140k.

Nevíte někdo z čeho poznám co tam mám vlastně za motor? Děkuji za reakce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...