Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradíte mi jak vyměnit svépomocí vzduchový filtr na 1.6 Hdi a po kolika km měníte.

Zároveň poprosím o tipy jaké vzducháče používáte.

Doteď jsem používal a kupoval origio Peugeot, ale dnes mne tak nas--li, že už tam nic nekoupím

a nenechám vyměnit

Děkuji

Odesláno

ja som daval znacku FRAM a svojpomocne sa da, ale zly pristup, lebo je az za motorom... musis poodpajat hadice sania a vzadu je v krabici, na ktorej sa lahko a casto lamu drziaky... ja to davam menit mechanikovy a za 3 minuty to ma hotove... :papa

[upravil dne 31/1/12 10:45 od dodo407sw]

[upravil dne 31/1/12 10:46 od dodo407sw]

[upravil dne 31/1/12 10:48 od dodo407sw]

post-32182-14109622064061_thumb.png

[upravil dne 31/1/12 12:43 od dodo407sw]

Odesláno

Filtry s tou tkaninou hodně doporučuju, protože šetří Váhu vzduchu. Jinak totiž nasávaná vlhkost rozmáčí ten klasickej filtr a pak špiní zbytečně i váhu. Bohužel mimo origo je dělá docela málo výrobců.

Odesláno

díky za tipy - co říkáte na Filtron - jaká je to kvalita -v kelly ho mají za zajímavou cenu.

A ještě jaký interval výměny - spolu s olejem ???

Odesláno

A nebo muzes pouzit filtr od znacky MANN, i ten je s tkaninou a cena do 500kc. Moznosti je hodne.

Ted koukam ze jsi z Ostravska, tak to bych sel jedine do filtru s tkaninou. Ma lepsi filtraci a tu budes hodne potrebovat. Meni se ruzne a to podle zaneseni.

[upravil dne 31/1/12 13:36 od Lada78]

Odesláno

Druhý je kabínový (klíma) filter, je to ten štvrtý 60tis máš keď jazdíš dlhé trasy, krátke trasy prevažne mesto tam je už tých 15tis. Nič nepokazíš ak budeš meniť pri výmene oleja.

[upravil dne 31/1/12 15:37 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...