Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám P307, pri naštartovaní motora sa hneď ozve zvuk-zapiš?anie. Takisto, keď preradím z 1 na 2.., hneď ako sa dostane motor do zábehu, ozve sa zapísknutie. V servisse povedali, že sú to zapečené kladky.

Keď auto vyumývam vodou, pískanie prestane... Nevite, čo s tým? Nezdá sa mi, že to budú kladky?Mám motor 1,6 16 V.

PS : Neviete, kde si stiahnem manuál v CZ alebo Sk k P307? Ak ho niekto má, pošle mi ho v PDF na e-mail? :

predny@zts.elektronika.sk

Ďakujem!

Odesláno

lol to je veta: Ak ho niekto má, pošle mi ho v PDF na e-mail?

v inom formate nahodov nechces? :)

hm ja by som najprv povedal ze asi mas dualny zotrvacnik a z neho ti idu zvuky ale ked si napisal ze ked ho vyumyvas vodou a prestane tak to moze byt kladkami. ale ved ked ti ide zvuk od kladiek tak asi hej

Odesláno

Mám 307 SW 1.6 HDi asi 8 mesiacov starú a tiež mi píska pri štartovaní a rozbiehaní. Chystám sa to reklamova?, lebo ma to dos? znervozňuje. Je to nové auto a vrzga to ako 20 ročný vrak.

Odesláno
Napsán autorem rasto

Mám 307 SW 1.6 HDi asi 8 mesiacov starú a tiež mi píska pri štartovaní a rozbiehaní. Chystám sa to reklamova?, lebo ma to dos? znervozňuje. Je to nové auto a vrzga to ako 20 ročný vrak.

Mám ten samej problém s 406kou HDi. V servise říkali, že je tam nějaký extra Peugeot zakonžení u motoru, který prostě píská. Výměna nepomůže, začne to prej za chilku zas. Údajně nějaká další Tuningová specialitka Pažoutů :D:D

Odesláno

no takto 307 vas este prekvapi vo svojich chybach. ja hovorim je to krasne auto vzhladovo a aj interier ale je strasne chybove. toto peugeot proste posral. Posledne som mal staznost na vrzganie v stlpikoch. Predstavte si ze idete po ceste s malymi plynulymi jamami a ako tak to vozidlo plava tak vam vrzga v stlpikoch ako keby sa vam karoseria skrucala. Heh a cudujte sa otvorite prave aj lave dvere predne! a ono to prestane. Chyba bola v zamkoch ale neviem kde. Proste sme ich prestriekali mazacim sprejom a uz v stlpikoch nevrzga. je to hajtra ta 307

Odesláno
Napsán autorem TITANa

no takto 307 vas este prekvapi vo svojich chybach. ja hovorim je to krasne auto vzhladovo a aj interier ale je strasne chybove. toto peugeot proste posral. Posledne som mal staznost na vrzganie v stlpikoch. Predstavte si ze idete po ceste s malymi plynulymi jamami a ako tak to vozidlo plava tak vam vrzga v stlpikoch ako keby sa vam karoseria skrucala. Heh a cudujte sa otvorite prave aj lave dvere predne! a ono to prestane. Chyba bola v zamkoch ale neviem kde. Proste sme ich prestriekali mazacim sprejom a uz v stlpikoch nevrzga. je to hajtra ta 307

Co je \"stlpik\" ? Člověk aby si bral na ty tvoje příspěvky slovník :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...