jarino1978 Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Mám P307, pri naštartovaní motora sa hneď ozve zvuk-zapiš?anie. Takisto, keď preradím z 1 na 2.., hneď ako sa dostane motor do zábehu, ozve sa zapísknutie. V servisse povedali, že sú to zapečené kladky. Keď auto vyumývam vodou, pískanie prestane... Nevite, čo s tým? Nezdá sa mi, že to budú kladky?Mám motor 1,6 16 V. PS : Neviete, kde si stiahnem manuál v CZ alebo Sk k P307? Ak ho niekto má, pošle mi ho v PDF na e-mail? : predny@zts.elektronika.sk Ďakujem! Citovat
TITANa Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 lol to je veta: Ak ho niekto má, pošle mi ho v PDF na e-mail? v inom formate nahodov nechces? hm ja by som najprv povedal ze asi mas dualny zotrvacnik a z neho ti idu zvuky ale ked si napisal ze ked ho vyumyvas vodou a prestane tak to moze byt kladkami. ale ved ked ti ide zvuk od kladiek tak asi hej Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Nepíšeš jaký máš 1,6 16V benzin ? nafta ? Benzin nemá dvojitý setrvačník Umí to udělat výfuk, nejčastěji ve spoji pod kabinou. Citovat
TITANa Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 lol vyfuk som zabudol ved na ten su 307 specialne vydarene Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Tak,tak, na ten jsme si museli udělat specialní vymezovací podložky aby to nepískalo. Citovat
rasto Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Mám 307 SW 1.6 HDi asi 8 mesiacov starú a tiež mi píska pri štartovaní a rozbiehaní. Chystám sa to reklamova?, lebo ma to dos? znervozňuje. Je to nové auto a vrzga to ako 20 ročný vrak. Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem rasto Mám 307 SW 1.6 HDi asi 8 mesiacov starú a tiež mi píska pri štartovaní a rozbiehaní. Chystám sa to reklamova?, lebo ma to dos? znervozňuje. Je to nové auto a vrzga to ako 20 ročný vrak. Mám ten samej problém s 406kou HDi. V servise říkali, že je tam nějaký extra Peugeot zakonžení u motoru, který prostě píská. Výměna nepomůže, začne to prej za chilku zas. Údajně nějaká další Tuningová specialitka Pažoutů :D Citovat
lamancha Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Tenhle problem mam taky, a jeste si obcas zahvizda, kdyz motor vypnu:mad:a kdyz - s... jedna- jsem to chtel predvest v servise , tak nezahvizdal. Drzel basu s technikama:D Citovat
TITANa Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 no takto 307 vas este prekvapi vo svojich chybach. ja hovorim je to krasne auto vzhladovo a aj interier ale je strasne chybove. toto peugeot proste posral. Posledne som mal staznost na vrzganie v stlpikoch. Predstavte si ze idete po ceste s malymi plynulymi jamami a ako tak to vozidlo plava tak vam vrzga v stlpikoch ako keby sa vam karoseria skrucala. Heh a cudujte sa otvorite prave aj lave dvere predne! a ono to prestane. Chyba bola v zamkoch ale neviem kde. Proste sme ich prestriekali mazacim sprejom a uz v stlpikoch nevrzga. je to hajtra ta 307 Citovat
-=Michal=- Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Napsán autorem TITANa no takto 307 vas este prekvapi vo svojich chybach. ja hovorim je to krasne auto vzhladovo a aj interier ale je strasne chybove. toto peugeot proste posral. Posledne som mal staznost na vrzganie v stlpikoch. Predstavte si ze idete po ceste s malymi plynulymi jamami a ako tak to vozidlo plava tak vam vrzga v stlpikoch ako keby sa vam karoseria skrucala. Heh a cudujte sa otvorite prave aj lave dvere predne! a ono to prestane. Chyba bola v zamkoch ale neviem kde. Proste sme ich prestriekali mazacim sprejom a uz v stlpikoch nevrzga. je to hajtra ta 307 Co je \"stlpik\" ? Člověk aby si bral na ty tvoje příspěvky slovník :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.