Mishanthrope Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Akosik som sa zmieril s obcasnym drncanim v stropnej lampicke, ale drncanie okolo 1800 az 2100 ot/min nerozdycham a strpa nieco co som myslel, ze servis odstranil, ale bohuzial nie Vydává ten zvuk opravdu stropní lampička? Taky jsem si myslel, že mi v ní něco drnčí, ale stínítka se mi občas, když je nepoužívám, jakoby přilepí ke gumovému olemování střešního okna a pak to vydává drnčivo-vrzavé zvuky. Stačí trochu odklopit, vrátit zpět a je zase několik dní pokoj. Citovat
lord D Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Vydává ten zvuk opravdu stropní lampička? Taky jsem si myslel, že mi v ní něco drnčí, ale stínítka se mi občas, když je nepoužívám, jakoby přilepí ke gumovému olemování střešního okna a pak to vydává drnčivo-vrzavé zvuky. Stačí trochu odklopit, vrátit zpět a je zase několik dní pokoj.[/rquote] No, dobry postreh. Mozno ano. Mam taku malu story z preberania auta . Ked sme vychadzali zo showroomu, tak zacalo nieco strpat ale neuveritelne v lavom A stlpiku. Zazrel som po predajcovi a krvi by sa mu nedorezal. Ale osud to vyriesil. Zasvietilo mi slnko a clonitko som musel pouzit a strpanie prestalo, takze je dost mozne, ze to ma vplyv. Hoci sa mi uz take stalo, tak som uplne na to zabudol.. Dakujem za pripomenutie.. Citovat
Ajap Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Mně vrzala taky stínítka, když byla sklopená nahoru. Jednou jsem se při nějakém čekání na ně podíval a zjistil jsem, že jejich úchyty jsou až na jeden volný. Zkoušel jsem to dotáhnout, ale nešlo to, tak mně to pak spravili při servisce. Citovat
Mishanthrope Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 ... zjistil jsem, že jejich úchyty jsou až na jeden volný. S takovou budou mít Peugeoty za chvilku kvalitu zpracování jako VW . Citovat
lord D Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 takze hlasim stav, ze to dost pomohlo ked som ich mierne odklonil... este doriesit nieco medzi, aby to nepraskalo... utiahnute boli dobre. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.