Shrek Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Zdravím všechny, nedávno jsem jel s octávkou a zjistil jsem, že oproti mé 307čce má jednu bezvadnou věc. Při předjíždění stačí jen zmáčnout páčku blinkru (nemusí se přepnout až na doraz) a auto vždy 3x zabliká. Nezkoumal to už někdo:myslim? Byla by to celkem slušná vychytávka:super. Mějte se Shrek Citovat
Shrek Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Tak jsem něco nalovil a ani to nevypadá tak složitě. http://www.dhservis.cz/dalsi_1/trippling.htm Už jste to někdo zapojoval do auta? Nejlépe do 307. Jinak jsem blbě hledal. Respektive jsem nevěděl, že se to oficiálně jmenuje trippling. Tady je celé vlákno. [upravil dne 28/1/12 19:36 od Shrek] Citovat
kranky Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 ak sa nemylim tak trippling jedine ak tak len dokupit a domontovat to je nieco o tom: Citovat
ermish Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Pokud mas zajem - koukni semka - odkaz byl kvalifikovan jako komercni nabidka a byl proto odstranen. Vice viz. pravidla inzerce. [upravil dne 28/5/12 14:59 od Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.