Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

předem prosím o schovívavost k mým neznalostem - jsem majitel P206 jen týden a ne zrovna typ \'automechanik\' :myslim

Vycházím z vlákna P206 - Montaz palubniho pocitace - fotopopis a mám několik dotazů:

[*]Zajímala by mě možnost připojit si display typu B. Momentálně mám jen velké hodiny (tzn. předpokládám, že to není ani typ A). Vedou k nim 4 dráty - to je podle výše uvedeného vlákna problém. Zajímá mě, jestli když pořídím ten display, větší kapličku a ten nový svazek, tak kam se ten svazek má připojit. ;)

[*]Případně jestli to vůbec bude umožňovat moje palubní jednotka. Kdesi jsem se tu dočetl, že u r.v. 2001 je to nějak jinak než u těch pozdějších modelů (jiný typ či co, moc jsem se v tom zatím nezorientoval). Upřesním, že je to Peugeot 206, 1.4 benzin (VF32CKFWA41712584).

[/list=1]

Díky moc

Odesláno

Bohužel nemáš multiplexní rozvody (MUX), nelze tedy display B namontovat.

Nebo lze. ale kazda informace ma sve vodice, a pokud tam mas 4 kably,tak by ses zblaznil to vse natahat ;) a stejne by si tam nemel spotrebu atd. jen teplotu, datum,cas a info z radia ;)

Odesláno
Bohužel nemáš multiplexní rozvody (MUX), nelze tedy display B namontovat.

Nebo lze. ale kazda informace ma sve vodice, a pokud tam mas 4 kably,tak by ses zblaznil to vse natahat ;) a stejne by si tam nemel spotrebu atd. jen teplotu, datum,cas a info z radia ;)

Neměl by tam ani to, jen datum a čas, komunikuje to po sběrnici a to by si musel mit BSI se sběrnici, po ktere se posila teplota a ostatni info, takze ani to :)

Ale to ze má 2001 neznamená že nemá MUX, tedy pokud si se nedival podle VINka. Jaké máš páčky?

Odesláno

Dival jsem se na VINko :) MUX nemá... a nemuxu by teplotu mohl mít :) na tom displayi jsou 2 piny,kam se zapojí čidlo :) a display je přímo propojen také s rádiem. Zde opravdu nejde nic po sbernici

Odesláno

Možná blbý dotaz :myslim, ale dalo by se to předělat, aby tam ta sběrnice byla? Tozn. asi přehodit tu jednotku,... Nebo tam prostě nejsou ty potřebné senzory a ta jednotka by ty informace stejně neměla odkud získat? :)

Odesláno

2krabon: Bohužel nešlo, systém MUX a NEMUX je totálně rozdílný že by si musel přehodit komplet vše od vybavení po kabelové rozvody, takže to je lepší koupit si mux verzi :D

2ChouLu: Jo to jo, ale pouze pokud by měl displej pro nemux verzi, mux verze má teplotu, radio, PP atd přez jediné 2 dráty.

Odesláno

taky jsem si to tady tady pročítal a nepochopil jsem zda je to možné?

Taky tedy asi nemám MUX, jedná se o 2,0 GTI rok 2000. Mám tam dvouřádkový display, teplotu a tak. Tam to taky asi nepůjde dodělat, že?

Odesláno

Dave nemusis hadzat vin pretoze mux sa robili az od roku 2002 popripade nejaky vynimky z roku 2001 ale iba na konci roka t.j. tusim november december. rocnik 2000 je cely nemux a jediny display ktory ti pojde je ten dvojriadkovy(tusim typ B) ktory ukazuje cas teplotu a radio.

Odesláno

takže na palubní pc můžu zapomenout? :-D

Některá GTI ho ale měla ne? Nemůžu nikde najít žádný dobový leták (prospekt) přímo od peugeota, abych věděl, co je série a co byl příplatek.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj chtel jsem se zeptat taky když už se tu nekteři ptaj :) ja mam 206 1.4i r.2003 VIN: VF32AKFWF43452877. Mam tam jedno řádkovy (hodiny datum a když jsou otevřeny dveře). Je možny to prohodit? A jaké funkce by mi tam přibyly? Pedem moc dik :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...