krabon Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ahoj všem, předem prosím o schovívavost k mým neznalostem - jsem majitel P206 jen týden a ne zrovna typ \'automechanik\' Vycházím z vlákna P206 - Montaz palubniho pocitace - fotopopis a mám několik dotazů: [*]Zajímala by mě možnost připojit si display typu B. Momentálně mám jen velké hodiny (tzn. předpokládám, že to není ani typ A). Vedou k nim 4 dráty - to je podle výše uvedeného vlákna problém. Zajímá mě, jestli když pořídím ten display, větší kapličku a ten nový svazek, tak kam se ten svazek má připojit. [*]Případně jestli to vůbec bude umožňovat moje palubní jednotka. Kdesi jsem se tu dočetl, že u r.v. 2001 je to nějak jinak než u těch pozdějších modelů (jiný typ či co, moc jsem se v tom zatím nezorientoval). Upřesním, že je to Peugeot 206, 1.4 benzin (VF32CKFWA41712584). [/list=1] Díky moc Citovat
ChouLu Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Bohužel nemáš multiplexní rozvody (MUX), nelze tedy display B namontovat. Nebo lze. ale kazda informace ma sve vodice, a pokud tam mas 4 kably,tak by ses zblaznil to vse natahat a stejne by si tam nemel spotrebu atd. jen teplotu, datum,cas a info z radia Citovat
georgus Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Bohužel nemáš multiplexní rozvody (MUX), nelze tedy display B namontovat. Nebo lze. ale kazda informace ma sve vodice, a pokud tam mas 4 kably,tak by ses zblaznil to vse natahat a stejne by si tam nemel spotrebu atd. jen teplotu, datum,cas a info z radia Neměl by tam ani to, jen datum a čas, komunikuje to po sběrnici a to by si musel mit BSI se sběrnici, po ktere se posila teplota a ostatni info, takze ani to Ale to ze má 2001 neznamená že nemá MUX, tedy pokud si se nedival podle VINka. Jaké máš páčky? Citovat
ChouLu Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Dival jsem se na VINko MUX nemá... a nemuxu by teplotu mohl mít na tom displayi jsou 2 piny,kam se zapojí čidlo a display je přímo propojen také s rádiem. Zde opravdu nejde nic po sbernici Citovat
krabon Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Možná blbý dotaz , ale dalo by se to předělat, aby tam ta sběrnice byla? Tozn. asi přehodit tu jednotku,... Nebo tam prostě nejsou ty potřebné senzory a ta jednotka by ty informace stejně neměla odkud získat? Citovat
georgus Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 2krabon: Bohužel nešlo, systém MUX a NEMUX je totálně rozdílný že by si musel přehodit komplet vše od vybavení po kabelové rozvody, takže to je lepší koupit si mux verzi 2ChouLu: Jo to jo, ale pouze pokud by měl displej pro nemux verzi, mux verze má teplotu, radio, PP atd přez jediné 2 dráty. Citovat
Dave_GTI Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 taky jsem si to tady tady pročítal a nepochopil jsem zda je to možné? Taky tedy asi nemám MUX, jedná se o 2,0 GTI rok 2000. Mám tam dvouřádkový display, teplotu a tak. Tam to taky asi nepůjde dodělat, že? Citovat
command Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Dave nemusis hadzat vin pretoze mux sa robili az od roku 2002 popripade nejaky vynimky z roku 2001 ale iba na konci roka t.j. tusim november december. rocnik 2000 je cely nemux a jediny display ktory ti pojde je ten dvojriadkovy(tusim typ B) ktory ukazuje cas teplotu a radio. Citovat
georgus Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Přesně tak, btw dvojřádkový displej byl jenom pro nemux, pro mux se dělali už je třířádkové Citovat
Dave_GTI Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 takže na palubní pc můžu zapomenout? :-D Některá GTI ho ale měla ne? Nemůžu nikde najít žádný dobový leták (prospekt) přímo od peugeota, abych věděl, co je série a co byl příplatek. Citovat
Mirys Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Zdar! chtěl jsem holce předělat 206 2002 (vf32ckfwf42646731) z displeje A na B ale je problem z displejem, nesedí konektor. De stím něco dělat? podle mě je to nemux asi rok 2000 a já mam 2002. děkuji za info. http://miraass.rajce.idnes.cz/Desktop#muj_A.jpg Citovat
ReaPerek Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Ahoj chtel jsem se zeptat taky když už se tu nekteři ptaj ja mam 206 1.4i r.2003 VIN: VF32AKFWF43452877. Mam tam jedno řádkovy (hodiny datum a když jsou otevřeny dveře). Je možny to prohodit? A jaké funkce by mi tam přibyly? Pedem moc dik :-) Citovat
georgus Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Ach ta lenost Stačí si to přečíst, je toho tady už mraky Citovat
ChouLu Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Zdar! chtěl jsem holce předělat 206 2002 (vf32ckfwf42646731) z displeje A na B ale je problem z displejem, nesedí konektor. De stím něco dělat? podle mě je to nemux asi rok 2000 a já mam 2002. děkuji za info. http://miraass.rajce.idnes.cz/Desktop#muj_A.jpg Ten co si tam měl (dole) tak je MUX a ten co tam chces dat je NEMUX B Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.