Přejít na obsah

krabon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Slaný
  • Stát
    Česká republika

krabon's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. krabon

    Display B - P206, 2001

    Možná blbý dotaz , ale dalo by se to předělat, aby tam ta sběrnice byla? Tozn. asi přehodit tu jednotku,... Nebo tam prostě nejsou ty potřebné senzory a ta jednotka by ty informace stejně neměla odkud získat?
  2. krabon

    Display B - P206, 2001

    Hm... škoda Ale díky za info
  3. Ahoj všem, předem prosím o schovívavost k mým neznalostem - jsem majitel P206 jen týden a ne zrovna typ \'automechanik\' Vycházím z vlákna P206 - Montaz palubniho pocitace - fotopopis a mám několik dotazů: [*]Zajímala by mě možnost připojit si display typu B. Momentálně mám jen velké hodiny (tzn. předpokládám, že to není ani typ A). Vedou k nim 4 dráty - to je podle výše uvedeného vlákna problém. Zajímá mě, jestli když pořídím ten display, větší kapličku a ten nový svazek, tak kam se ten svazek má připojit. [*]Případně jestli to vůbec bude umožňovat moje palubní jednotka. Kdesi jsem se tu dočetl, že u r.v. 2001 je to nějak jinak než u těch pozdějších modelů (jiný typ či co, moc jsem se v tom zatím nezorientoval). Upřesním, že je to Peugeot 206, 1.4 benzin (VF32CKFWA41712584). [/list=1] Díky moc
  4. No právě někde jsem četl, že u 1.4 z 2001 toho moc nezjistím a že je potřeba cosi speciálnějšího.. U spousty těch kabelů, co jsem koukal na eBay jsem našel, že pro tenhle typ zjistím tak akorád RPM. Jinak ještě přikládám VIN: VF32CKFWA41712584
  5. No to jsem našel, ale nevím, co je to za typ/specifikaci... tj. co přesně mám koupit...
  6. Když já pořádně nevím, co mám hledat Zkoušel jsem variace hesla \"kabel pro diagnostiku\", ale nějak jsem nenašel. Mohl byste prosím poradit, nebo alespoň nasměrovat na ty relevantní vlákna? Díky:)
  7. Ahoj všem, omlouvám se, jestli se to tu už řešilo, ale já to nenašel . Mám Peugeota 206, 1.4 benzin, rv 2001 a chtěl bych si pořídit kabel na diagnostiku. Např. na eBay je jich spousta, ale mě by zajímalo, jaký název/typ/parametry(?) to musí mít, aby to bylo kompatibilní. A až to budu mít, tak název nějakého programu, kterým se to nechá číst. Jinak jsem taky u kamaráda na Octávce viděl kabel, který měl napíchnutý rovnou do mobilu (Android) a tam mu to všechno ukazovalo taky. Tak jestli mi někdo poradí, co mám pořídit pro tu první nebo druhou variantu. Díky.
×
×
  • Vytvořit...