Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímavý, na první pohled se zdá, že jenom maska, kapota, světlo a zrcátko ... ale vidím, že je prasklý i nárazník ... k tomuto bych PČR volal, protože si myslím, že škoda bude oscilovat okolo oněch 100K Kč. :myslim

PS: Když jsem viděl titulek, myslel jsem si, že chceš kupovat nějakou škodovku do 100K Kč :D

[upravil dne 26/1/12 15:22 od MilanF1]

Guest Scratch
Odesláno

urcite kilo,

vzdyt zrcatko stoji 20 tis :)

haupna s lakem 20

svetlo 20

nejaky uchyty, urcite bude nekde neco pohnuteho

a uz ted jsme na 60 :)

pak naraznik, a nevidime, co je vevnitr

[upravil dne 26/1/2012 15:39 od Scratch]

Odesláno
urcite kilo,

vzdyt zrcatko stoji 20 tis :)

haupna s lakem 20

svetlo 20

nejaky uchyty, urcite bude nekde neco pohnuteho

a uz ted jsme na 60 :)

pak naraznik, a nevidime, co je vevnitr

[upravil dne 26/1/2012 15:39 od Scratch]

Dle faktury:

Zrcátko cca 4000

Kapota 10000

Halogenový světlomet 3947

Nárazník 4086 + barva

;)

Edit: samozřejmě se jedná o značku :papa

[upravil dne 26/1/12 16:09 od gronholmm]

Odesláno

taky bych volal, a když bych o půlnoci boural tak bych si vzal baterku a okouk to ale u takovýhleho auta bych je volal, od toho snad jsou ne?než se pak dohadovat s pojištovnou že jsem je měl zavolat a nezavolal...

jo a ještě ti tam chybí blatník, a ty ceny cos psal je tak druhovýroba origo světlo stojí minimálně pětku, zrcátko taky a ty ceny v autorizáku taky nevim nevim, kámoš teď měl taky příhodu s audi a jenom lak na přední blatník a oboje dveře ho vyšel na 25000 s prací

[upravil dne 26/1/12 16:29 od georgegg]

Odesláno

no ja ked som zrušil svojej 406-tke predok, tak to tiež vyzeralo že škoda tak 20 000Sk(vtedy sme mali ešte koruny), a po výpočte v servise bola faktúra 82 500SK.

tak si daj na to pozor co tam bude všetko v perdeli...

Odesláno

No nebudu to natahovat. Škoda přesáhla 100000 dvojnásobně. Fakturu tu mám na 199 tisíc a nějaký drobný.

Bohužel bude asi kráceno. Jinak důvod tak vysoké faktury je, že náraz prošel až na motor a nosné části vozu. Viz foto.

Bohužel jsem čekal že mi spíš potvrdíte že by jste nevolali, ale mám smůlu :mad:

post-12336-14109621955862_thumb.jpg

Odesláno

Takže jsi nás zkoušel :bacha Já čekal opravu tak mezi 80-120, proto bych volal, však je to nové auto. Ale jak to tak bývá, na první pohled není vidět vše, pak to takto dopadá, že z toho je 200.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...