Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak motor od oldy to je jiné kafe než ten můj :) ale při dnešních cenách benzínu jsem rád za 1.6 :D a je pravda, že se ty auta asi nikdy nepotkaji :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak k dnešnímu dni je na autě nová STK:P. Kvůli technické musely jít dolu fólie z předních oken (konečně jsem dostal z oken i to hnusné lepidlo, bylo to fakt za trest čistit :grr). Dále již mám nějakou dobu nahozeny nové čiré světla s modrým vnitřkem :mrk a přezul jsem už také na moje vysvěné Cyclony :roker. Nalepil jsem si nálepku \"306\" na třetí brzdové světlo a vypadá to docela zajímavě :) V nejbižší době bych chtěl udělat rozvody a vyměnit olej. Dále si chci ještě pořídit čiré mlhy a na autě přibude i denní svicení a stříška na páté dveře. Až bude více času tak bych chtěl ještě natřít brzdiče a bubny.

dsc00789z.jpg

dsc00792gz.jpg

dsc00793fs.jpg

dsc00796x.jpg

dsc00797e.jpg

dsc00803pn.jpg

dsc00805ye.jpg

Bohužel ještě nebyl čas ho pořádně naleštit...

[upravil dne 27.3.2012 21:22 od Lucasao]

Odesláno

krása, krása... fakt to máš moc pěkné, je vidět, že se o něj staráš a to rád vidím u jakého koliv peugeota...bohužel dneska jsem po PCE potkal asi 3 peugeoty 306 a v totálním stavu... nějaký mladasové to byly pokaždy a když jsem za ně dojel, tak si mysleli jak jsou ty 1.4 našlapaný :D Držím ti pěsti ;)

Odesláno

No já si Cyclonama splnil takový malý sen :D jen mě štve, že je nemám zapsané v TP:bojim podal jsem si sice žádost o zapsání do techničáku v Peugeotu, ale moc šancí tomu nedávám

Odesláno

vypadá to moc pěkně ale nedávej tam denní svícení není to origo :( jo včera cestou na hokej jsem viděl Cyklony na 306 v komaxitu a taky vypadali parádně :)

Odesláno

Problém neni tam nechat napsat na 306ku i 16\",ale nedělat to přez Peugeot,ale přez typovej list od kol (Ronal prej posílá mailem na vyžádání),pak se nechaj kola zapsat celkem v klidu.V peugeotu to většinou zamítnou a stojí to ranec (dá se říct za nic :( )

Odesláno

Ahoj zkus napsat do Ronalu,že potřebuješ zapsat 15 na 306tku vyber si jaký kola jsou nejpodobnější a oni ti pošlou typovej list.Taky jsem jim psal když jsem potřeboval zapsat 18ctky na 406tku a oni mi to hned poslali ;)

tady máš odkaz http://alu-kola.ronal.cz/index.php?mod=simulator&action=image&PKWHersteller=Peugeot&PKWModel=306&PKWBild=peu306x&color=red&Felge=r424 :)

[upravil dne 28/3/12 12:51 od Tomajda_406]

Odesláno

Stuchy: To denní svícení už mám koupené nějakou dobu a jsou s kouřovým sklem tak by to zase nemuselo tak moc bít do očí když budou zhasnuté viz. zde http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/denni-drl-svetla-e/svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-kourovymi-skly-homologace-sj-296sl.html . Vím sice, že to není origo, ale ja s tím autem jezdím každý den, a ty žárovky pak docela rychle odcházejí (mám Osram Night Breaker a u nich přímo doporučují aby byly v kombinaci s denním svícením), nemluvě o žárovkách v palubce.

309GT: To vím, že když je typový list tak není problém zapsat i 16\". Jenomže jak sehnat typový list na origo kola Peugeot :D Když jsem podával v Peugeotu tu žádost tak mi řekli, že je to zdarma, jen, že to musí poslat do Prahy na schválení, tak nevím:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...