Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

RSW s typovým listem nejsou, ale prodavají se i 14ky, které mám v TP. Ale asi by to fakt byly vyhozené peníze. Takže nechám obout na léto své origo alu 14\'\' a nebudu to řešit :D A co se týče zapsání do TP, tak z policajtů při kontrole bych strach neměl, ani z technické (mám zimní 14\'\' plechy), spíš bych měl strach kdyby byla nedejbože nějaká nehoda. Pojiš\'tovny jsou prý dost háklivé na jiné rozměry kol.

Odesláno

tak dneska jsem nahodil nové světla :) a taky jsem byl donucen kvůli STK strhnout přední folie :( lepidlo, ale zůstalo samozřejmě na oknech, nevíte někdo prosím jak ho dostat dolů?:bojim

Odesláno

Co technickej benzín, aceton, ředidlo apod. ? Doma jsem je sundaval takovou chemikálií, co jsem sehnal od pána co se živí lepením fólií :) Tím to šlo úplně suprově :)

Odesláno

Benzínem to nešlo, a acetonem to trošičko šlo, ale hodně se to rozmázavalo. Musím to co nejdřív něčím sundat, protože to lepí a dokonce tak moc, že se mi okna přilepily ke dveřím a teď nejdou stáhnout :(

Odesláno

sic nevím kolik 106ek xs tu jezdí po Ostravě...ale zrovna asi předminulý týden jsem jednu takovou viděl na Dubině...tak možná že tvoje..pěkná:)

Odesláno

hele vem horkovzdušnou pistol a nahřej to a pomalu to strhavej,chytni začátek folie a pomaličku nahřívej a strhavej.Strhneš to pěkně jako celej a ten zbytek co ti zůstane na okně(ta černá potvora,barva po folii) jde pěkně dolů acetonem.

Odesláno

Já ty folie už strhnul ,ale to lepidlo zůstalo na oknech. Na první pohled to nejde ani poznat, že tam to lepidlo je, ale příšerně to lepí. A acetonem to moc dolů nejde.

Odesláno

Tak jsem si dnes udělal velkou jarní radost a žádné RSW to nejsou :D moc za ně děkuji KoldasT16 :papa už se nemůžu dočkat až je nahodím na auto :aut

dsc00098rt.jpg

Odesláno

Dneska jsem je zrovna nazul,řekl bych,že vypadají ze všech kol asi nejlépe,prostě klasika.Já děkuju Koldasovi za šrouby na moje cyclony:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...