Guest Martin J. Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Čau všichni. Mám 405 GRi (88) a reším teď jeden problém a chtěl bych znát váš názor nebo zkušenosti. Včera když jsem vyjížděl z geráže, tak jsem si všimnul skvrny na zemi. Zjistil jsem, že teče jedna benzínová trubička (spodní). Tak jsem z tý trubičky odrolil rez a opatlal jsem to červeným silikonem (nouzově na dojetí). Sice to neteklo, ani po několika kilometrech, ale když jsem dojel domů (30km) tak už to chcalo jako svi... Tak jsem tu část trubičky (asi 10 cm) vystřihnul pryč a dal jsem tam gumovou hadičku. Ale celá ta trubička je už totálně prohnilá a proto bych se chtěl zeptat co s tím. Zatim jsem ještě nezjiš?oval, jestli se dá sehnat nová a kolik stojí, ale už jsem slyšel názor, a? tam dám komplet gumový hadičky. Zajímalo by mě, jestli to je bezpečený? Měli jste s tím už problémi a jak jste to řešili? Předem děkuji za odpovědi. Citovat
oddie Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Ta trubka stojí do 100,-/metr, tak bych nad tím moc nespekuloval. Natáhnout pod celým autem gumovou hadici s tlakovým benzínem mi přijde dost o držku, stačí někde lehce o něco škrtnout, a máš z auta raketu... Nadto ta hadice stojí prakticky stejně. Citovat
trollik Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 orig.trubicky jsou drahe.Koupil jsem trubiku na favorita a je to ok.Staci rozpulit a vzadu tak 15cm nahradit hadici.A nebo koupit 2x a je z ceho je udelat obe,ale dost ti trubicek zbude. Citovat
Guest Martin J. Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Ještě takový malý dotaz. Co mám udělat, aby na mě nechcal při výměně benzín. Já bych zaškrtil tu gumovou hadici co vede k filtru, ale nevím, jestli není ještě lepší způsob. Nádrž má zrovna plnou. Citovat
trollik Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 nejprve ji vytvaruj a pak nasad prvne v motoru.Pak dole rozpoj a hned nasad.Trochu benzinu vytece,ale minimum.Nestoji to za rec.Pak to nacvakni do tech plastovejch drzacku a je to. Citovat
Guest Martin J. Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Dík. Někdy v týdnu se do toho pustím, jen co seženu ty trubičky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.