j.pudich Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 prosím o radu, koupil jsem si Peugeot 406 r.v.1996 2.0 benzín a na displeji na středovém tunelu jak je ukazatel venkovní teploty tak mi tam blikají -- čárky nevíte kde je čidlo venkovní teploty nebo co s tím .A ještě prosím auto má dálkový centrál vyměnil jsem baterky v klíči a nezamyká musí se to jaksi načíst nebo nakodovat děkuji moc za rady.... Upraven nazev vlakna, priste prosim zvol vystiznejsi nadpis nez \"Rada\" [upravil dne 23/1/12 20:11 od Ferry] Citovat
Šalda Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Čidlo na teploměr je tuším v pravým vnějším zrcátku:myslim Citovat
Edison Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Vítej mezi nás. Než začnu k probémům... Projdi si, prosím, pravidla fora, kde se dočtěš, mj. jak by se vlákno (dotaz, příspěvek měl jmenovat). Rovněž není od věci, si dát údaje od auta do podpisu. Pak nemusíš vše dokola vypisovat. K problémům: Čidlo je v pravém zrcátku zespoda. Načíst... Nakódovat určitě ne. Já si s klíčema jen tak hrál několikrát a nikdy jsem s tím problém neměl. Jaký máš klíč? IR? Rádio? 1/2 tlačítka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.