Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Auto uz je v TN, vsetko prebehlo v pohode, chlapik s odtahovky ochotny, sice vydavky navyse spojene s prevozom, ale som radsej ze je to u ludi kt.poznam..

zajtra rozoberu,uvidime...

zotrvaky som pozeral vsade mozne, ale nenasiel som ani jeden..pri najhorsom pripade ani len netusim kolko stoji...este stastie ze je tam len jednohmota ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim, pri rozbiehani na 1. prevodovom stupni mi auto vibruje.. Po stlaceni spojky, pedal ide tazko, pocut nejaky zvuk od motora. Odchadza spojka alebo len zotrvacnik? Asi to bude na komplet vymenu co, spojka a zotrvacnik :roll

p.s este aj za jazdy na jednotke mi motor vydava cudny zvuk a ked ho vypnem tiez nieco tam zahrkoce

[upravil dne 23/6/13 11:33 od Dark69]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

kolegovia potrebujem poradiť. 3-4 dni dozadu mi prekĺzla spojka na 3. PS a dnes už nezaberie vôbec. Ledva sa pohnem z miesta. Zdá sa mi že odišla príliš rýchlo. Vie mi niekto poradiť príčinu. Masnota? Dvojhmota? Lamela? Ak treba meniť komplet, máte niekto skúsenosť s náhradou za jednohmotu? čo všetko treba v tom prípade vymeniť? aká je cena? Ďakujem...

Odesláno

Pánové :papa mám 2,0 HDI 79kw SW dal jsem jednohmotu včetně nové hydrauliky(vrzala a pedál šel ztuha) komplet seda peugeot a kdyby šla vrátit tak těch pár tisíc na víc dám. Fungujeto úplně jinak auto se klepe při rozjíždění jak ratlík. Za mne nedoporučuji. :bojim

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Můžou mi prosím zkušenější poradit, jestli je tato sada vhodná pro mojí 307čku?

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJgjsF955pyraE6/J5irao3PRqEqtHG7CO2j65nDvAa5OfHWG6hpRCKG4u+y0t7K6uIp0pCmO4UrIRipBI2CsXhuCxh5qbmRsMpvWUHqlsXxR/9VuZf3STRZsn5gq/6gc6URfcnwamfh4y7HvCUYbzO

Mám 307 SW 2.0 HDi 110, vin VF33HRHSB83158001

Díky moc za rady

[upravil dne 18/4/14 15:41 od Jarouš307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...