Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna žárovky předního světla

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den nemohl by mi někdo poradit ja vyměnit žárovku předního světla u 407.

V příručce píšou povolit dvě křídlové matky, ale žádné jsem tam neoběvil.

Nejlépe kdyby jste měl někdo nějaký obrázek.

Už se můžu z toho auto vzteknout.

Děkuji.

Odesláno

na povolenie zadneho svetla povolujes dve matky, takze si zle cital... vymena jednoducha ako pri kazdom aute, daj dole gumovu zaslepku a povolis spruzinku, vytiahnes paticu z ziarovkou, zalozis novu ziarovku, vlozis do svetla, zakliknes spruzinu a je to :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

A jak je to u 307? Taky jen vypáčím záslepku a jdu na žárovky? Zhasla mi tam obrysovka a teď už i hlavní, tak to musím řešit. Naštěstí je to v pravo a tam je celkem dost místa. Před řidičem si to teda neumím představit :-) V zadních jsem už taky několikrát měnil, ale tam je to pohoda povolit ty dvě křídlatý matky, světlo vyndat a vklidu vyměnit žárovku. Stejnak je to nějak blbě udělaný, když se během roku spálí 5 žárovek. To u golfíka jsem měnil během 8 let dvě obrysový a jednu hlavní.

Tak je to dobrý, zvládnul jsem to celkem rychle a když jsem se díval na tu druhou stranu, tak se tam dá oddělat pár plastů a taky je tam celkem slušnej přístup. Jen jsem zvědavej, jak to dlouho vydrží všechno svítit :bacha

[upravil dne 16/5/12 12:23 od Andy22]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...