bubu912 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Dobrý den nemohl by mi někdo poradit ja vyměnit žárovku předního světla u 407. V příručce píšou povolit dvě křídlové matky, ale žádné jsem tam neoběvil. Nejlépe kdyby jste měl někdo nějaký obrázek. Už se můžu z toho auto vzteknout. Děkuji. Citovat
dodo407sw Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 na povolenie zadneho svetla povolujes dve matky, takze si zle cital... vymena jednoducha ako pri kazdom aute, daj dole gumovu zaslepku a povolis spruzinku, vytiahnes paticu z ziarovkou, zalozis novu ziarovku, vlozis do svetla, zakliknes spruzinu a je to Citovat
bubu912 Odesláno 23. leden 2012 Autor Odesláno 23. leden 2012 Díky, žárovku jsem už vyměnil. Moc dík. Citovat
Andy22 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 A jak je to u 307? Taky jen vypáčím záslepku a jdu na žárovky? Zhasla mi tam obrysovka a teď už i hlavní, tak to musím řešit. Naštěstí je to v pravo a tam je celkem dost místa. Před řidičem si to teda neumím představit :-) V zadních jsem už taky několikrát měnil, ale tam je to pohoda povolit ty dvě křídlatý matky, světlo vyndat a vklidu vyměnit žárovku. Stejnak je to nějak blbě udělaný, když se během roku spálí 5 žárovek. To u golfíka jsem měnil během 8 let dvě obrysový a jednu hlavní. Tak je to dobrý, zvládnul jsem to celkem rychle a když jsem se díval na tu druhou stranu, tak se tam dá oddělat pár plastů a taky je tam celkem slušnej přístup. Jen jsem zvědavej, jak to dlouho vydrží všechno svítit [upravil dne 16/5/12 12:23 od Andy22] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.