podolak2 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 ahojte, přerovská Policie pořádá akci měření propustnosti skel .. jede si někdo proměřit skla??? Já jdu viz odkaz: http://www.policie.cz/clanek/prijdte-si-zmerit-propustnost-skel.aspx Citovat
chuck11 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 a ještě na místě dostaneš flajstra, že to máš ve předu překročené Citovat
podolak2 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 a ještě na místě dostaneš flajstra, že to máš ve předu překročené tady to bude jen pro informaci jestli ti to splnuje nebo ne... bez pokuty a bez postihu... jen ti to změří Citovat
MilanF1 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Parkoviště bude asi soukromé, tam neplatí pravidla pro provoz na pozemních komunikacích, flastr dostat nemůžeš. To ale neznamená, že na výjezdu nebude další hlídka Citovat
chuck11 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 však jo ,jen si opíšou SPZ a jsi v hledáčku:D Citovat
vendelinek Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 to aby tam jeli jen ti,co nemaji žádný folie:D třeba já Citovat
podolak2 Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 tak dnes jsem tam byl se svym \"limited edition\" a řikali že v poho ... naměřili na předních bočních 68% a 2% se přičitaji v toleranci přistroje. takže mám přesně 70% ... jinak autu vytkli jen clonítko jinak v pořádku:) ... Jinak lidí tam bylo docela dost a pořát někdo přijižděl a odjižděl.... byl tam taky typek co měl nějen boční skla černy jak uhel ale i čelní sklo a do auta vubec nebylo vidět ... to ani policajti neměřili ... ale nikoho z clubu jsem tam nepotkal:myslim ikdyž nějake peugeoty tam byli Citovat
Cykita Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 tp://www.novinky.cz/domaci/257484-folie-na-sklech-snizuji-viditelnost-vetsina-aut-neprosla.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.