Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Mám takovej dotaz...

Mám doma Peugeot 106 1.3 Rallye ,105 PS (72 kW) rok 97 a chtěl bych se zeptat jestli má cenu tohodle \'\'draka\'\' trošku oživit..tím myslím lehkej tuning, nový rozvody,popř. i vyměnit spojku (za sportovní) ,celkově auto snížit ,novej lak atd.. ,nebo už to nechat dojezdit a koupit něco jinýho..

Příjde mi trošku líto to nechat tak,když to je R-ko.

Motor šlape dobře a jede taky pěkně,ale chtělo by to vyladit.

Byl bych ochotnej investovat tak 50 tisíc + ,- .

Díky moc za odpověď. :)

Odesláno

Trochu mne zaráží rok výroby, pač v píšeš o 1,3 --> mk1 a přitom rok 97, kdy se dělaly mk2. Jinak za mne určitě nechat a oživit, ale rozhodně bych jí neprznil tuningem, v originál mi příjde nádherná dost.

Odesláno

Pokud prachy mas a mas chut do toho investovat, a opravdu mas mkI,tak se to vyplati ;) pak to prodas za pomerne hezke penize nejakemu fandovi :) hlavne stary rallyecko je pomerne rarit, v cr jich moc neni..

Odesláno

myslim ze by ses mel zeptat hlavne sam sebe.. protoze jakykoliv jiny vydaje, nez na klasickou udrzbu ti uz nikdo nikdy nezaplati (pokud to nebude nejakej strelenej fanda) ..

kazdopadne pokud te to bavi a mas to auto rad ? smele do toho :cool: a je jedno jaky je to auto :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...