Vopičí Odesláno 16. duben 2005 Odesláno 16. duben 2005 Zdravím všechny 205 Mám takovej menší problém. Vypadává mi 2. a 4. rychlostní stupeň (5rychlostní převodovka). A během jízdy není problém vytáhnout zařazenou 2, 3, a 4 bez sešláplé spojky a to za řadicí páku nějak extra nervu, jde to jedním prstem. Táhla vypadají OK. Mám zkušenosti se 405, tam rychlost bez sešlápnutý spojky nevytáhnu. To asi nebude normální co ? Nevíte někdo co s tím? Šlo by to odstranit bez vytáhnutí motoru? Hledal jsem už schémata a obrázky, jak je vnitřek převodovky v 205 dělanej, ale moc jsem toho nenašel a dvakrát moudrej z toho taky nejsem. Předem dík za odpovědi. Citovat
Bohouš Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 No já jen vím, že já rychlost bez spojky nevytáhnu. Zkoušel jsem to, když mě odešla spojka a rval jsem jí ven jak blázen. Citovat
vix Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 já jo .. akorát to jde lehce přes zuby... když srovnáš otáčky motoru s otáčkami převodovky, tak by bez spojky jít řadit mělo nicméně přiznávám, že je to prasečina prvního řádu... Citovat
Vopičí Odesláno 18. duben 2005 Autor Odesláno 18. duben 2005 Já ani otáčky moc rovnat nemusím. Vytáhnu jí jedním prstem kdy se mi zachce (teda pokud má 205 není v zápřahu na jedničku s plným plynem). Docela mi to se.. , protože musím řadící páku pořád držet, abych se vůbec někam dostal. Vypadám jako naprostý debžo. No nic, stejně chci časem měnit spojku, tak se kouknu i na tohle. Já měl takový nepříjemný tušení, že to bude něco uvnitř převodovky. Dík moc:papa Citovat
striker Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 vix no razeni s meziplynem... bez spojky je velice uzitecna vec jak ve sprintech tak kdyz ti klekne spojka ) a naucit se je to je dobry.. a pres zuby by jit nemela od toho by tam mely byt synchrony ne? Citovat
vix Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Vopičí: hele, možná je to totální blbost, ale tohle dělá občas vymlácenej siletblok motoru... zkus někoho posadit do auta, sám si otevři kapotu a nech toho v autě pořádně sešlápnout plyn.. jestli se ti pohne motor více než je zdrávo, asi není něco v pořádku... Citovat
Vopičí Odesláno 18. duben 2005 Autor Odesláno 18. duben 2005 Vix: Ne ne, silentbloky mám OK, na ty jsem se už taky koukal. Ono když stojím bez natočenýho motoru, tak tam 2, 3 a 4 taky držej jen tak silou vůle, prostě tam není ten malinkej hrb (silovej odpor), kterej musí člověk překonat, aby tam ta rychlost padla. Je to něco podobnýho, jako u páčky na směrovky, tu tam taky něco drží, když člověk zatáčí a bliká, a to já v převodovce právě postrádám. Ale dík moc. Citovat
Tom75 Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Asi to nebude Tvuj pripad, ale co kdyby... Stavalo se mi, ze mi u 205 vypadavala 2. Nepamatuju si, ze by vypadavala 4, mozna take, ale dvojka 100 procentne. A celej problem byl v tom malem kloubu pod podlahou, jak se napojena radici paka na tahlo k prevodovce - bylo to zarezle a dochazelo tam k pnuti, diky kteremu ta dvojka napr. pri prejizdeni nejakych nerovnosti vypadla. Stacilo poradne vycistit a namazat ten kloub a od te doby mam klid. Citovat
Vopičí Odesláno 25. duben 2005 Autor Odesláno 25. duben 2005 Tom75: Zdravím Ne ne, o víkendu jsem vytahal veškerý táhla až k převodovce i s řadící pákou komplet, vyčistil, znova našrouboval a dělá to pořád. Musí to bejt v převodovce, hold bude muset motor časem ven. Ale dík za radu. Citovat
Vertex Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Hele, mám stejnej problém jako ty, jen mi vypadává hlavně 3 a občas 2 s 4 (5rychlostní převodovka). Kdybys na něco přišel, písni mi to do Peugeot-clubu na Vertexe Citovat
Holly Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 A nemůžeš mít kaput spojku, jako že už ti zabírá úplně nahoře? Jak ti tam jde zpátečka? Citovat
Vertex Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Hele, kaput spojka to nebude. Mám jí novou a dělá mi to taky - jen je možný, že mě v tom servisu vochcali, protože jsem si to nenechával dělat u známýho ale jinde Citovat
Vopičí Odesláno 24. srpen 2005 Autor Odesláno 24. srpen 2005 Čauves, já už vážně nevim, spojka je ještě dobrá, vytáhl jsem celou převodovku, ale komplet jsem ji nerozdělal, jsou tam ty prapodivně zalisovaný matky, v táhlech to taky určitě není, ty šli ven jako první. Já osobně si myslím, že je to něco uvnitř převodovky co tam tu rychlost drží (třeba někajá odstředivá mrcha, která v převodovce drží rychlost, jakmile se začnou točit zuby), jestli je to teda možný . Ale tam určitě nepolezu, protože na to nemam vercajk a taky nevim, jak ty matky povolit. Zpátečka mi tam jde dobře, NO PROBLEMO:D. Mám zkušenosti s P405, je to naf?ák rok 91,má už docela sjetou spojku oproti mýmu a tomu rychlost za jízdz nevytrhnu (i když srovnám otáčky a není v tahu, tak tam prostě drží), já si hold u mý 205 můžu řadit bez spojky kdykoliv a kdekoliv. Super ne.:D Ale už mi to nějak nevadí, prostě je to taková prapodivná moucha na kterou jsem si už zvykl. Citovat
Vertex Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Čau, na to musíme přijít, protože mě to docela štve, když projíždím zatáčkou na trojku bez záběru a ona mi vypadne. Citovat
Vopičí Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 To: Vertex Neboj, na to si zvykneš:. No něco by s tim udělat chtělo, ale já už vůbec nevím co. Vědět čím to je, tak hned druhej den lezu pod auto. Já už jsem díky tomu tak pošahanej, že než vylezu z auta, zatahuju ručku a občas i zatočim kola, kdyby ta rychlost čirou náhodou nějak vypadla i když stojim, tak abych auto vůbec našel zase na stejnym místě. Citovat
Hadra Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Mně tohle dělalo na felicii. Začala vypadávat pětka. Nejdřív tak podivně hvízdala a pak začala vypadávat. V servisu mi řekli, že se tam vymění synchron na pětce, bude to stát litr a převodovka ven nemusí, protože je to pětka. A prej je to olejem.že je ho tam málo.tak vám nevim. Citovat
Karel Vítek Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Mě to připadá jako konstrukční chyba.Mám dvě 205 1,1 a u obou vypadává čtyřka.Pomoc by byla žřejmě po rozhození převodovky ve výměně pružinek,které přez kuličku aretují právě zařazenou rychlost.Nebo opačně-vyměnit pružiny pod řadící pákou za slabší.(pružiny,které se snaží udržet řadící páku ve střední poloze) Aby nedošlo k mýlce - závada se projeví při jízdě se zařazenou čtyřkou a delší jízdě s malým tahem motoru(na rovině) nebo při stálém ubírání a přidávání plynu. Citovat
Vopičí Odesláno 25. srpen 2005 Autor Odesláno 25. srpen 2005 Nu, nejdřív všechny zdravím . Je pravda, že když jsem si 205 přivezl, dva tejdny pote jsem zjistil, že v převodovce mam tak pul litru oleje, ten jsem ale dolil, padlo ho tam trochu přez 2l, ale žádná změna se nekonala. Karel mě docela překvapil, je pravda, že má závada bude asi v těch pružinkách, co tlačí na kuličky v převodovce. Já si ale až do teď myslel, že řadící páka po zařazení rychlosti NEMÁ jít vytáhnout (pojistka konstruktérů), jako je to ve 405, tam prostě bez sešlápnutí spojky rychlost ven nejde. Vážně jde u všech 205 rychlost vytáhnout i bez sešlápnotí spojky :o:o, já myslel, že je to velká závada pouze mého auta.:o:o Nic proti pěknýmu ženskýmu pohlaví nemám, ale když by nějaká kráska začala v 205 omylem řadit bez spojky, to by asi byl v převodovce šrumec co. Nebo né??? Citovat
Crack Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 promažte pořádně klouby a bude to dobrý!! Citovat
Vopičí Odesláno 27. srpen 2005 Autor Odesláno 27. srpen 2005 To jsem udělal už dávno, všechny byli venku, očištěný a namazaný a nic. Moje závada bude jak psal Karel v těch prožinkách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.