Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím 

Mohol by mi niekto poradiť aké mám zadné brzdové kotúče podľa VIN plus brzdový systém BOSCH alebo LUCAS. Mám v tom zmätok a nerád by som objednal niečo iné... VF33CNFUB83175504. Ďakujem

Odesláno

Zdravím,

potřebuji si ověřit zadní kotouče na VF33HNFUC84320481, třmen mám TRW Lucas,

kotouče tedy musí být 4246 Z9 ? nebo to ještě ovlivňuje průměr čepu kola 25mm-30mm

Dík

Odesláno (upraveno)

jo jsou to 4246 Z9 v serviceboxu jsou u tvého VINka vedeny jako varianta A a to je PROVEDENÍ S ČEPEM KOLA PRŮMĚRU 25

edit: a máš je s ložiskem

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Dakujem :-) a este by som sa opytal ake dosticky dozadu a ake dopredu ... myslel som ze to uz v pohode najdem aspon u zadnych si myslim ze som nasiel ale predne neviem pretoze vsade mi najde na brzdovy system bosch a co ste mi pisali tak mam lucas ...VIN:VF33CNFUB83175504 vdaka za ochotu

Upraveno uživatelem 5stupo5
Odesláno

5stupo5: trochu si sa do toho zamotal ;):D

pýtal si sa na zadné kotúče a to máš máš TRW Lucas bez ložiska OEM kód 4246 W9

tu to máš všetko komplet:

predné kotúče Ø266mm(BOSCH)      OEM kód 4246 W7

predné doštičky (BOSCH)                  OEM kód 4252 59

zadné kotúče Ø247mm(TRW)            OEM kód 4246 W9

zadné doštičky (TRW)                        OEM kód 4254 67

Odesláno

Dakujem :-) a este by som sa opytal ake dosticky dozadu a ake dopredu ... myslel som ze to uz v pohode najdem aspon u zadnych si myslim ze som nasiel ale predne neviem pretoze vsade mi najde na brzdovy system bosch a co ste mi pisali tak mam lucas ...VIN:VF33CNFUB83175504 vdaka za ochotu

. . . ste mi písali. . . na fóru si tykáme :bacha;) a nie len na fóru ale aj na zrazoch

Odesláno

SNR...uplne v pohode....snr je primarni vyrobce lozisek.

Pokud nejezdis nalozenej tak ti zadek stejne zrezne at koupis za 1300...nebo za 2500...

Odesláno

Jinak pozor na prumer naboje pri objednani..musis dodrzet kod ze SB..na 307 jsou dva druhy prumeru a to 25mm...a 30mm.....tedy pokud to jiz nevis...:-):-)

Odesláno

Kdybys sem ten vin dal hned na zacatku pri dotezu...tak bys uz to vedel a mel i oem kody ....servicebox to podle vinu hned ukaze...zdarec

Odesláno (upraveno)

sorry, VIN je VF33HRHRH84858158

V service boxu jsem nic nenasel...

resp. furt je tam na vyber 30 a 25mm stred naboje...

Diky

Upraveno uživatelem thorr001
Odesláno (upraveno)

thorre..thorre......... :myslim

máš zadní kotoče 424932 s ložiskem.....a náboj je 30mm....

V serviceboxu v obrázku jsou sice uvedeny dvoje kotouče ale v tabulce napravo vždy jen to co je namontováno na autě.....což je číslo 1.(424932)

a číslo 3. chybí tudíž není namontováno......nahoře je uvedeno A-25....a B-30mm....tudíž že byly montovány obě varianty.....

:papa :papa

P.S.....osobně se teda vždy orientuju podle oem kodu...tedy 424932(ten mám i já a tedy 30mm náboj)....ikdyž PSA uvádí několik variant.....

Upraveno uživatelem celda1970
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...