Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

307rg : moje kotouče vypadaly taky v pohodě, ještě líp než na fotce co sem dal Lví-ček. Jenže byly křivé a to takhle na fotce vidět není.

Lví-ček: změř tloušťku, stav se u mechanika ať ti změří házivost kotouče a pak budeš vědět...

Odesláno

No v manuálu mám 0,05.

Ale třeba mechanik mi říkal, že i 0,10 j ještě dobrý...

Já měl tuším 0,45 ale ruku do ohně za to nedám. Ale nějak mi zůstalo tohle číslo v paměti :D

Odesláno

Ahoj a pekný slnečný deň.

Mám prosbu, či by ste mi vedeli poradiť aké zadné kotúče na P 307sw, či s ložiskom alebo bez. Chcel som objednať, ale toto ma prekvapilo.

VIN: VF33H9HZC85064759

Ďakujem.

Odesláno

kód v serviceboxe je 4249 19 podľa toho som to dohľadal aj v Auto Kelly

výsledok hľadania v AK

a3fbcjneydj6xuj3yhkx6fgg69z45r4w.JPG

[upravil dne 15/3/12 16:26 od Gabriel 307]

[upravil dne 15/3/12 16:34 od Gabriel 307]

Odesláno

Ahoj holky a kluci,

chtěl bych Vás moc poprosit o informace k mému Peugeotu C307 Break, Facelift, registrace 11/2006, 1,6 80KW benzín, VIN VF33ENFUC84798964

Můžete se mi prosím podívat na průměry kotoučů přední + zadní? (asi 283 mm přední a 249 mm zadní??) jsou zadní s ložiskem? Jaká síla kotoučů? Objednací číslo ? Moc díky za info

[upravil dne 20/3/12 14:50 od Milhausekkk]

Odesláno

Díky za info, ty zadní jsou bez ložiska, že?

jsem se zaregistroval na service box, ale pro mě zbytečně ..se v tom nevyznám a abych dával bacha, abych něco neobjednal nebo neklikl do placené sekce...blbý nápad to udělat, chodit tam už nebudu

Odesláno

VojtasUL ... podle mě máš dle VIN VF33E9HYC84737698 kotouče bez ložisek, soudě podle obrázku v servis boxu, ale raději ať ti to ověří nějaký zkušený uživatel, já používám service box cca 2 dńy .... ale myslím si, že to máš bez ložisek ... potvrdí či vyvrátí to někdo?

Odesláno

já si taky podle obrázku ze service boxu myslim ,že to je bez ložiska, ale jistej si fakt nejsem, podle obj. kódu na auto kelly i na elitu mi to vyhodí jak s ložiskem, tak bez ložiska. Asi mi nezbyde nic jinýho než rozebrat zadní brzdy a zjistit :myslim

Odesláno

Chvíli počkej, on ti to tady někdo zkušený a zběhlý přes service box vysvětlí .. i mě to vysvětlí, páč se v tom taky neorientuju a budu dělat taky brzdy příští týden

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...