Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takze ani po neskutocnom babrani a par infarktom sa mi to nepodarilo spojazdnit. Inac upozornujem,ze ten spodny plechovy \"dekel\" je kvalitne ostry,tak si davajte pozor,kto s tym bude neskor robit. Ja mam prsty a dlane komplet dorezane! Ta opierka sa mi po \"nainstalovani\" pohybovala smerom sprava dolava a nie \"dnu a von\"..Niekde musi byt chyba,ale ani za boha sa mi nepodarilo prist na to,ze kde. Najskor si myslim,ze mi na pravej strane chyba nejaka srandicka,kde by sa mala zapojit ta pruzinka, ako je na lavej strane sedadla ten kruzok,do ktoreho sa zapaja lanko.Mimochodom,ten kruzok na lavej strane sa mi aj tak nakoniec niekam zakotulal do utrob sedaku..to bola moja posledna kvapka zlce..:blicismajlik

post-23201-14109622635345_thumb.jpg

Odesláno

hej hej dnu a von..len pohybovalo sa to cca mozno 1 cm..strasne malo..ale ako je to v poriadku tak to aj ma..ja by som to nabuduce (keby som to mal rozobrate) tak vyplnil niecim aby to viacej chodilo viac dnu a von..lebo to ja osobne ani necitim

Odesláno

ja som to citil,len raz som sa trocha silnejsie zaprel chrbtom do operadla a pritom som chcel vysunut opierku,vtedy sa mi to pokazilo..pravdupovediac,pri dlhsich cestach ma odvtedy skor zacnu boliet krize,mne osobne ta bedrova opierka dost pomahala.

Odesláno

stanchez to čo si označil na tej fotke na ľavej strane sedadla bude pravdepodobne na uchytenie motorčeka v sedadlách posúvaných elektricky.

Tá veľká čierna plastová sranda čo sa pohybuje sa má pohybovať do strán a nie dnu a von (máš to dobre), podľa mňa to ani nie vysúva bedernú opierku ale akoby len tak spevnilo a minimálne to je aj vysunuté.

post-27076-14109622636461_thumb.jpg

Odesláno
ja som to citil,len raz som sa trocha silnejsie zaprel chrbtom do operadla a pritom som chcel vysunut opierku,vtedy sa mi to pokazilo..pravdupovediac,pri dlhsich cestach ma odvtedy skor zacnu boliet krize,mne osobne ta bedrova opierka dost pomahala.

Mne to tak isto vyskočilo keď som chcel manipulovať s bedrovou opierkou pritlačil som na ňu chrbátom (za jazdy), je lepšie s tým manipulovať oddialený od operadla.

Odesláno

Judes,ale tam vlavo do toho plastoveho kruzka sa upina druhy koniec lanka..myslim,ze som to tu aj niekde cital.Na tom obrazku co si sem vlozil,nie je pre ten motorcek videt to upnutie lanka.Aspon si myslim,lebo neviem si predstavit,kde inde by som ho mohol upnut.

Odesláno

Buď to máme odlišné alebo tam musíš mať nejaký otvor na uchytenie toho lanka (označil som miesto na obr) , ak by to bolo uchytené tam kde si to označil ti tak by bedrovú opierku nevysúvalo do sedadla (spevnila chrbtovú časť) ale by ju ešte viac uvolnila ťahalo by ju to viac do vonka (označené šípkou na obr. lanko by nešlo súbežne s pružinkou) a lanko vedie nad pružinou a nie vedľa.

post-27076-14109622637682_thumb.jpg

[upravil dne 7/3/12 16:53 od Judes]

Odesláno

to mas pravdu,na tom obrazku,kde je elektromotorcek vedie lanko nad pruzinkou,ale ja tam nemam nic na co by sa mohlo lanko uchytit.Zrejme je to ine u sedadiel,ktore su elektricky ovladane. Vsimni si,ze na tom plastovom kruzku,co tam mam ja je aj taka medzera,cez ktoru sa da vlozit to lanko.Neviem,chcel by som to dat dokopy,ale nejde mi ten mechanizmus do hlavy,ako to spravit spravne..

Odesláno

ako na to teraz tak pozeram a porovnavam obrazky,rozmyslam,ci to koliesko nahodou nespadlo z toho na modro vyznaceneho miesta a odtial by mohlo viest to lanko uz nad pruzinou...

post-23201-14109622642621_thumb.jpg

Odesláno

stanchez najlepšie urobíš ak rozoberieš operadlo spolujazdcovho sedadla a pozrieš ako je to tam uchytené (ak ho máš v poriadku).

Odesláno
ako na to teraz tak pozeram a porovnavam obrazky,rozmyslam,ci to koliesko nahodou nespadlo z toho na modro vyznaceneho miesta a odtial by mohlo viest to lanko uz nad pruzinou...

přesně jak píšeš, to černé plastové kolečko má být v tom velkém otvoru kam směřuje modrá šipka a vněm je uchyceno lanko bederní opěrky. Tato opěrka se vůbec neposouvá dopředu ale pouze zpevní opěradlo v bederní části, tzn. posouvá se zleva do prava, nebo obráceně to už si nepamatuju.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Jen se podělím o svou zkušenost. Nedávno jsem při nešetrném dosednutí na sedačku uslyšel křupnutí a bederní opěrka byla v háji.:( V pondělí jsem to rozebral a bylo utržené rozšířené zakončení lanka. Oprava naletováním M3 matičky na konec lanka zabrala pár minut a už to zase funguje. Tímto děkuji Judesovi za vloženou fotku, která mi velmi pomohla. :) A jen pro upřesnění - u sedaček s elektrickým pohonem je lanko zaháknuté v zářezu držáku motorku (viz foto od Judese). Třeba to někomu pomůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...