Joozino Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ja sa idem do toho pustit asi teraz poobede Citovat
Joozino Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no haluz..ja som prave zistil ze mi to funguje ono ked s tou packou otacam tak bedrova opierka sa hýbe..otazka znie, ono sa to hybe len cca 1cm ? lebo ked som s tym tocil tak troska sa to pohne Citovat
Joozino Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no akoze potom je to nic moc..som cakal ze to dá viacej zázraku..heh Citovat
HonzaZ Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Ta bederní podpěra je dost bídná. Moc nevyjíždí a ještě docela nízko. Citovat
Judes Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Keď som to mal rozobrané tak ma to nenapadlo ale možno by to šlo posunúť vyššie aspoň čo sa toho posuvného čierneho plastu týka. Citovat
Joozino Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ja by som nieze vyssie to dal ale viac aby sa to posunulo dopredu a dozadu Citovat
Brizan Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Dopředu by se to dalo vyřešit tím že pod ten černý plast co vlastně opěrku tvoří vložíš ještě něco čím si vlastně v místě tohoto mechanizmu uděláš permanentní \"bouli\" a opěrka bude fungovat stejně ale víc se vyboulí Citovat
Joozino Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 hmm nehovoris zle brizan..ked bude teplejsie asi to vyskusam Citovat
Brizan Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Tak dej pak vědět jak si dopadl, ne že bych do toho šel taky (opěrku nepoužívám), ale někomu se to může hodit. Citovat
adam.bogocz Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 Tak jsem to rozebral a vypadá to že se něco z toho lanka vysmylko, nejspíš nalisovaná svorka, ale nepřišel jsem ani na to kde to lanko vedlo... co vy na to ? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Máš to docela dobře vidět na fotce od Judese. Citovat
Brizan Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Asi te zklamu ale vyvleknute to nemas, to lanko ti prasklo. Ma to byt ukoncene kulickou, jako lanko od brzd na kole. Ta kulicka pak zapada do plastoveho sedla, ktere je usazene v kruhovem otvoru na leve strane ramu sedacky. Ted to tam ale neni, protoze jakmile se lanko rozpoji tak to sedlo vypadne. Prohledej vnitrek sedacky a mel bys najit cernou kulatou plastovou podlozku se zarezem pro to lanko. Citovat
adam.bogocz Odesláno 20. leden 2012 Autor Odesláno 20. leden 2012 takže to lanko musím koupit nové, pokud to jde...? anebo by stačilo obyč lanko a na jeho konec nalisovat kulatinu ?? Citovat
Brizan Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 To by mohlo stacit jen si musis pohlidat rozmer te druhe kulicky, ktera je na tom navyjaku u packy v pravo. Mozna by si ani nemusel lisovat dalsi kulicku ale stacilo by to nahradit naroubovanim cokolady na druhy konec. Takto jsem vyresil opravu brzdy u detskeho kocarku a misto 600,- jsem platil 31,- [upravil dne 20/1/12 21:44 od Brizan] Citovat
stanchez Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 mam tiez tento problem s opierkou,dnes som sa konecne k tomu dostal a rozobral to. Opierka bola zosunuta dole, pruzinka spadnuta a lanko z oboch stran vyhaknute. Nejako som to dal dokopy,ale neviem,do ktoreho miesta zahaknut pruzinku na pravej strane.Viete mi povedat kam priblizne patri?Na obrazkoch,co som nasiel to nie je nikde poriadne vidiet.. Citovat
Judes Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Myslíš túto pružinku čo priťahuje tú bedernú opierku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.