Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no haluz..ja som prave zistil ze mi to funguje :D ono ked s tou packou otacam tak bedrova opierka sa hýbe..otazka znie, ono sa to hybe len cca 1cm ? lebo ked som s tym tocil tak troska sa to pohne

Odesláno

Keď som to mal rozobrané tak ma to nenapadlo ale možno by to šlo posunúť vyššie :myslim aspoň čo sa toho posuvného čierneho plastu týka.

Odesláno

Dopředu by se to dalo vyřešit tím že pod ten černý plast co vlastně opěrku tvoří vložíš ještě něco čím si vlastně v místě tohoto mechanizmu uděláš permanentní \"bouli\" a opěrka bude fungovat stejně ale víc se vyboulí:myslim

Odesláno

Asi te zklamu ale vyvleknute to nemas, to lanko ti prasklo. Ma to byt ukoncene kulickou, jako lanko od brzd na kole. Ta kulicka pak zapada do plastoveho sedla, ktere je usazene v kruhovem otvoru na leve strane ramu sedacky. Ted to tam ale neni, protoze jakmile se lanko rozpoji tak to sedlo vypadne. Prohledej vnitrek sedacky a mel bys najit cernou kulatou plastovou podlozku se zarezem pro to lanko.

Odesláno

To by mohlo stacit jen si musis pohlidat rozmer te druhe kulicky, ktera je na tom navyjaku u packy v pravo. Mozna by si ani nemusel lisovat dalsi kulicku ale stacilo by to nahradit naroubovanim cokolady na druhy konec. Takto jsem vyresil opravu brzdy u detskeho kocarku a misto 600,- jsem platil 31,-:D

[upravil dne 20/1/12 21:44 od Brizan]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam tiez tento problem s opierkou,dnes som sa konecne k tomu dostal a rozobral to. Opierka bola zosunuta dole, pruzinka spadnuta a lanko z oboch stran vyhaknute. Nejako som to dal dokopy,ale neviem,do ktoreho miesta zahaknut pruzinku na pravej strane.Viete mi povedat kam priblizne patri?Na obrazkoch,co som nasiel to nie je nikde poriadne vidiet..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...