georgxxx Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 ja mam priemerku 6,6 l, čipnuté na 238 koní /zmeraných na valcoch/ Citovat
Toudy5587 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 pekne vyzeraju tie cisla.ale otazka: neprisiel si o zaruku? Citovat
skuci Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 a z kolika na kolik sis to nechal chipnout? Citovat
georgxxx Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Záruka snáď nepadne, vraj na to v servise tak ľahko neprídu. Budem veriť, nie je to prve moje čipnuté auto. Peugeot GT má tuším pôvodne 204 koní, kolko by namerali v skutočnosti je otázne. Teraz má auto po zmeraní 238 koní. [Edited on 3/11/13 17:03 by georgxxx] Citovat
georgxxx Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 pôvodne 450 Nm, teraz niečo cez 500 Citovat
Milhaus65 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 To není dobré, AM6 má limit 450, já čekal samozřejmě vyšší číslo než původních 450 ,jen jsem byl zvědav kolik. Mě kdysi na 2.7 ta měl 440 Nm, nabízeli chip. Ten chlap tomu docela rozuměl a na rovinu mi řekl, že to nemá moc smysl. Limit 450 Nm a přes ten jit nechtěl. Z toho odvozen max výkon cca 225 PS. Budou problémy s měničem, pokud to budeš honit Citovat
georgxxx Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 A kde sa to dá dočítať, že prevodovka má limit 450 Nm? Moc sa mi to nezdá, veď to by potom aj nečipnuté Getečko bolo na hrane so 450 Nm. Pýtal som sa to v najvačších tuningovych firmách v sr aj čr, vraj automaticka prevodovka nehrá rolu v tomto pripade. Najprv som to dal spraviť v Žiline, ale nebolo to dobré, tak som šiel do Prahy ako reklamaciu a cely den sa s tym hrali, kym sa im podaril upraviť správne softvér. V každom prípade to zatial šlape, sem tam to otestujem, nejazdím pomali, ale z jazdy plyn brzda, plyn brzda som už vyrástol. I ked sa úpravy softvéru ludia dosť boja, zatial som sa na ziadnom fore nedočítal, žeby niekomu nevydržal motor alebo prevodovka kvôli čipu. A robí sa to už pekných pár rokov. Peougeot GT niektore firmy čipujú aj na viac koní ako 238. A žiadne auto si nekupujem do dôchodku, auto má slúžiť mne, nie ja jemu [Edited on 4/11/13 18:48 by georgxxx] Citovat
maraaa Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Neco o automaticke prevodovce pouzite v 508 se da docist zde: http://en.m.wikipedia.org/wiki/AWTF-80_SC Pisou tam o limitu 440Nm. Prevodovka ma urcite ruzne varianty (viz ten seznam aut, kde se pouziva), tak se to muze lisit... Mimochodem, ja jsem s tou prevodovkou velmi spokojen, prijde mi ze radi skvele. Citovat
georgxxx Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 nedáva to logiku, aby to od výroby predimenzovali. limit prevodovky 440 Nm a auto z vyrobneho pásu s 450 Nm. a vikipedia tiez nevie vsetko prevodovka je super i ked to neviem s čím porovnať. Citovat
Goto508 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Dakujem za gratulacie . Cez vikend sme boli v Prahe spotreba za 1500km 5.4l )na dialnici predpisovo mimo dialnice 110-120...len z Prahy sme si priniesli aj jeden suvenyr :/. Pani na Volve ma asi malo prednych senzorov a tak na pekne lizla spolujazdcove dvere . Samozrejme ze nenechala ani listok s ospravedlnenim a kontaktnymi udajmi, ale v garazi je kamerovy system a vsetko je na kamere...Kosicania, myslite ze v kosickom peugeote su schopny to urobit tak aby to nebolo vidno? Ja som to vypastoval ako sa len dalo, 2 srabance ostali, ale co ma znepokojuje viac je to ze je pokrceny plech...nie velmi, ale na slnku pri odraze to vidno :/ Citovat
Agrafik Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 AM6 má po modernizaci v 508 450Nm. Citovat
skuci Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 jestli máte paní na kamerách, tak bych vše oznámil na policii, ona to bude za hodně draho a ty to odvez to servisu ať si s tim pohrajou... přeci jen nový auto tak ať to dají do pucu Citovat
Venýno Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Měl jsem na dveřích něco podobnýho, někdo se otřel na parkovišti bohužel bez kamer. Šlo to z mýho havarijního a výměna dveří spolujezdce za 42t Citovat
elton Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Od středy si vozím prdelku v zapůjčeném náhradním vozidle 508sw 1,6Hdi, v tom servisu to udělali schválně, protože ví že jí chci. Sice ten motor je nic moc, ale i tak pěkné vození a ten podvozek proti 5008, jedna báseň. Takže začínám zbírat na GT. Citovat
rhinos Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 taky koukam:) asi v lete a v bile barve.Akorat ted kdyz po tom koukam tak vetsina ma najeto 140 000 a vic coz mi prijde silene.Tolik taxiku snad ve Francii ani nejezdi:D Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Musíš počkat na nějakou po fárářovi nebo důchodci doktorovi :-). Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Zdravim, mam bezklucove starotovanie a vacsinou zamykam auto dotykom klucky, avsak ked bola vcera ta hruba namraza tak som pouzil kluc (presnejsie tlacidlo na kluci). Bola uz tma na dvore tak som len postrehol ze zaklopilo zrkdla a po druhom stlaceni odpojilo vnutorne klucky. Ake vsak bolo moje prekvapenie ked rano som mal vsetky styri okna otvorene ale na 5cm... este stastie ze neprsalo alebo nepadal sneh v noci... Stalo sa mi to uz raz v garazi ako som parkoval a zamkol klucom. Viem ze dlhsim podrzanim tlacidla sa daju okna otvorit/zavriet, ale som si isty ze som ho dlho nedrzal.... Stretol sa s tym uz niekto? Vdaka za cenne rady Citovat
Multiplex406 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Zdravím v novém roce. Jednoduchá otázka pro mou hlavu zapomnětlivou. Obyčejný oranžový display bez navi (RD5) - teplota venku klesne pod 3° a méně mezi budíkama se na displeji na chvilku objeví grafické hlášení možné námrazy \" RISK OFF ICE \" OTÁZKA: je toto zobrazení provázeno zvukovým signálem ANO NE ? (jako třeba rezerva paliva) dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.