elton Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Ozzy, mě to je jedno, protože 508GT bude moje příští auto. Citovat
Peugeota Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Tak 24.09. to nastane:mrk !! Allure - barva Burasque temně modro-šedá. Nějak špatně spím:) Citovat
Danilo Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Tak 24.09. to nastane:mrk !! Allure - barva Burasque temně modro-šedá. Nějak špatně spím:) Gratuluju , jen mi nejde do hlavy , že každému dorazí auto v termínu , jen Pipinkovi né . A už měl druhý termín a pořád nic . Zvláštní . Citovat
skuci Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 s tou spotřebou byl teďko i taťka mile překvapen, teda jen ve 140k 2,0HDi. 4 lidi, narvanej kufr, rakev, Kolín - Chorvatsko - popojížďky - Kolín ... cca 2300km a průměr rovných 6litrů / 100km... Citovat
davidekcz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Tak 24.09. to nastane:mrk !! Allure - barva Burasque temně modro-šedá. Nějak špatně spím:) Gratuluju , jen mi nejde do hlavy , že každému dorazí auto v termínu , jen Pipinkovi né . A už měl druhý termín a pořád nic . Zvláštní . Taky gratuluju... Třeba se v Peugeotu naštvali a naznali, že už mu prostě žádný nedaj :myslim:D:D Citovat
Pipinek Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 hele koukám, že Vás tady bavím.. opět nic.. dneska jsem byl už nasraný a to doslova a pry bude auto ve středu.. ja už tomu nevěříím:-) Citovat
ozzy1 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Je na čase poslat je do prdele a koupit auto jinde. Podívej se na nováčka Peugeota. Koncem září si jde pro auto. Citovat
Pipinek Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 no jo no.. asi to tak bude.. no co už.. ale tak na druhou stranu jezdím jejich autem zadara.. jen naftu tam cpu, v zimě mi přezujou, platí pojistku, kdyby se neco po, tak to zadara opraví :-D no není to fajn?:DDD Citovat
pkr Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 hele koukám, že Vás tady bavím.. opět nic.. dneska jsem byl už nasraný a to doslova a pry bude auto ve středu.. ja už tomu nevěříím:-) A řekli taky kterou středu? Citovat
ozzy1 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 pkr , to je fakt , kor v jeho případě je to dost důležitá věc.:D:D Citovat
Peugeota Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Před Pipinkem smekám. Toliko přetrpěl... a stále se drží...na tom vozu jistě něco je!!!. Určitě to je věc prodejce. Byl jsem v jednání u Toyoty, Skody (VW), Renault i korejských salónů, a prodejce od peugeota byl nejlepší. Trochu mám i vyčitky vůči Pipinkovi:( O to více mu držím palce. Ale co mě zarazlilo, je fakt, že po Francii těch 508ček až tolik nejezdí. Nejprodávanější je tu clio a z peugeotů 208čka. Což snad i chápu ve vazbě na život ve Francii. Ale oproti 407čkám je to velký pokles prodejů ve střední třídě. Nebo se pletu?? Citovat
Danilo Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Já byl taky s prodejcem nadmíru spokojený . Až se divím , že udržel nervy na uzdě při mých neustálých otázkách a skoro denních návštěvách než auto dorazilo (je to moje první nové auto). Jen mě zaráží to , že se někde ztratí objednané auto a hned dvakrát u jednoho člověka . Když jsem objednával já , tak mi říkali , že jakmile auto dostane u výrobce Vin , můžou ho podrobně sledovat , kde se v danou chvíli nachází . A taky tomu tak bylo . Každou chvíli mě informovali , kde je . A to jsem kupoval u stejného prodejce . Chápu , že se to může stát . Ale dvakrát ? Citovat
Dj Addams Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Tak displej na zdruzenom pristroji vymeneny :-) Uz je to ok a o dost krajsie :-) Sw na parkovacku tiez prehrany.len ked som im vravel o novsom sw pre radio 2.2 tak vraj ked to napojili tak im to neponuklo aktualizaciu systemu. Mam tam 2.07 a novsia sa neda dat.ako je to mozne ze Vam prehrali a dali 2.2? Nevidim dovod preco by to neslo... hmm Citovat
janou Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Ja som mal 2.06 a v pohode mi tam dali 2.2 . Asi zalezi od servisu a ochoty .(bud maju stiahnuty soft , alebo original cd) Citovat
Dj Addams Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Tak displej na zdruzenom pristroji vymeneny :-) Uz je to ok a o dost krajsie :-) Sw na parkovacku tiez prehrany.len ked som im vravel o novsom sw pre radio 2.2 tak vraj ked to napojili tak im to neponuklo aktualizaciu systemu. Mam tam 2.07 a novsia sa neda dat.ako je to mozne ze Vam prehrali a dali 2.2? Nevidim dovod preco by to neslo... hmm Citovat
davidekcz Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 no jo no.. asi to tak bude.. no co už.. ale tak na druhou stranu jezdím jejich autem zadara.. jen naftu tam cpu, v zimě mi přezujou, platí pojistku, kdyby se neco po, tak to zadara opraví :-D no není to fajn?:DDD Tak jak jsi dopadnul? Aby ti nedali to původní auto a ty nedostal jako nový vůz, auto výroby 07/11 :D:D Citovat
janou Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Tam som kupoval auto . Nie som si isty ci update radia nie je treba riesit objednanim softu na cd ci stiahnutim na usb kluc. Na radii sa robi myslim update cez cd alebo usb . Mne to robili v Tn pri prehliadke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.