Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Tak 24.09. to nastane:mrk !! Allure - barva Burasque temně modro-šedá. Nějak špatně spím:)

Gratuluju , jen mi nejde do hlavy , že každému dorazí auto v termínu , jen Pipinkovi né . A už měl druhý termín a pořád nic . Zvláštní .

Odesláno

s tou spotřebou byl teďko i taťka mile překvapen, teda jen ve 140k 2,0HDi.

4 lidi, narvanej kufr, rakev, Kolín - Chorvatsko - popojížďky - Kolín ... cca 2300km a průměr rovných 6litrů / 100km...

Odesláno
Tak 24.09. to nastane:mrk !! Allure - barva Burasque temně modro-šedá. Nějak špatně spím:)

Gratuluju , jen mi nejde do hlavy , že každému dorazí auto v termínu , jen Pipinkovi né . A už měl druhý termín a pořád nic . Zvláštní .

Taky gratuluju...

Třeba se v Peugeotu naštvali a naznali, že už mu prostě žádný nedaj :myslim:myslim:D:D

Odesláno

Je na čase poslat je do prdele a koupit auto jinde. Podívej se na nováčka Peugeota. Koncem září si jde pro auto.

Odesláno

no jo no.. asi to tak bude.. no co už.. ale tak na druhou stranu jezdím jejich autem zadara.. jen naftu tam cpu, v zimě mi přezujou, platí pojistku, kdyby se neco po, tak to zadara opraví :-D no není to fajn?:DDD

Odesláno
hele koukám, že Vás tady bavím.. opět nic.. dneska jsem byl už nasraný a to doslova a pry bude auto ve středu.. ja už tomu nevěříím:-)

A řekli taky kterou středu?:myslim

Odesláno

Před Pipinkem smekám. Toliko přetrpěl... a stále se drží...na tom vozu jistě něco je!!!. Určitě to je věc prodejce. Byl jsem v jednání u Toyoty, Skody (VW), Renault i korejských salónů, a prodejce od peugeota byl nejlepší. Trochu mám i vyčitky vůči Pipinkovi:( O to více mu držím palce.;)

Ale co mě zarazlilo, je fakt, že po Francii těch 508ček až tolik nejezdí. Nejprodávanější je tu clio a z peugeotů 208čka. Což snad i chápu ve vazbě na život ve Francii. Ale oproti 407čkám je to velký pokles prodejů ve střední třídě. Nebo se pletu??

Odesláno

Já byl taky s prodejcem nadmíru spokojený . Až se divím , že udržel nervy na uzdě při mých neustálých otázkách a skoro denních návštěvách než auto dorazilo (je to moje první nové auto). Jen mě zaráží to , že se někde ztratí objednané auto a hned dvakrát u jednoho člověka . Když jsem objednával já , tak mi říkali , že jakmile auto dostane u výrobce Vin , můžou ho podrobně sledovat , kde se v danou chvíli nachází . A taky tomu tak bylo . Každou chvíli mě informovali , kde je . A to jsem kupoval u stejného prodejce . Chápu , že se to může stát . Ale dvakrát ?

Odesláno

Tak displej na zdruzenom pristroji vymeneny :-)

Uz je to ok a o dost krajsie :-)

Sw na parkovacku tiez prehrany.len ked som im vravel o

novsom sw pre radio 2.2 tak vraj ked to napojili tak im to

neponuklo aktualizaciu systemu. Mam tam 2.07 a novsia sa neda

dat.ako je to mozne ze Vam prehrali a dali 2.2?

Nevidim dovod preco by to neslo... hmm

Odesláno

Tak displej na zdruzenom pristroji vymeneny :-)

Uz je to ok a o dost krajsie :-)

Sw na parkovacku tiez prehrany.len ked som im vravel o

novsom sw pre radio 2.2 tak vraj ked to napojili tak im to

neponuklo aktualizaciu systemu. Mam tam 2.07 a novsia sa neda

dat.ako je to mozne ze Vam prehrali a dali 2.2?

Nevidim dovod preco by to neslo... hmm

Odesláno
no jo no.. asi to tak bude.. no co už.. ale tak na druhou stranu jezdím jejich autem zadara.. jen naftu tam cpu, v zimě mi přezujou, platí pojistku, kdyby se neco po, tak to zadara opraví :-D no není to fajn?:DDD

Tak jak jsi dopadnul?

Aby ti nedali to původní auto a ty nedostal jako nový vůz, auto výroby 07/11 :D:D:D

Odesláno

Tam som kupoval auto . Nie som si isty ci update radia nie je treba riesit objednanim softu na cd ci stiahnutim na usb kluc. Na radii sa robi myslim update cez cd alebo usb . Mne to robili v Tn pri prehliadke.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...