skuci Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú. Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače. Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu. příjde mi to tak... jak sem psal taťka to taky neměl automaticky nastavený z výroby, musel jsem mu to zprovoznit... takže tam možná bude zakopaný pes... jestli se nemýlim, jsou to poslední 2 položky v nastavení a sekci Osvětlení, kde se taky nastavuje, jestli při odemknutí se mají rozsvítit xenony a při opuštění vozidla jak dlouho mají ještě svítit... Citovat
Tibor100 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú. Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače. Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu. Ano presne tento problém to bol. Uz som to aj včera poriešil a večer odskúšal. Po opätovnom vypnutí danej funkcie, sa xenony prestali pohybovať a neprisvecovali ani hmlovky. Je to asi na seba naviazané. Teraz to funguje perfektne. Citovat
stefano Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Asi vyřezat. protože nevím jak na Slovensku, ale v Česku nesmí folie překrývat brzdové světlo. Hm, to este preverim na DI, avsak to vyrezanie, ako to bude vypadat? Neviem či je to na fotke reálne, ale pozrite si aká je priepustnosť tretieho brzd. svetla po nalepení fólie, je o stupeň svetlejšia, označenie 20. Citovat
skuci Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 jako dobrý, otázka jak to vypadá ve dne... Citovat
stefano Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Samozrejme, po nalepení fólie, určitá korekcia tam je. Tiež som bol zvedavý a keď som sa na to pozeral, tak môj názor je, že to svieti na 85-90% pôvodnej svietivosti. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Je to v pohode... ja mam tusim 15ku foliu vzadu...a aj za silneho letneho slnka je pekne vidiet tretie brzdove svetlo... Citovat
skuci Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 tak sem tak brouzdal po netu... a zajímala by mě jedna otázka... kdo bral od koho inspiraci při vytváření masky... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Inac tie auta (nielen 508 a Audi) su dost podobne v poslednej dobe... Napr. ja som si vsimol predne smerovky skopiroval Peugeot od predch. generacie Passata... Citovat
Danilo Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 pkr - bylo to číslo na ostřikovače správné ? Citovat
pkr Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 pkr - bylo to číslo na ostřikovače správné ? Volal jsem tam teprve včera, prej to ověří a daj mi vědět. Tak uvidíme, co zjistěj. Citovat
merlin99 Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 @pkr, Danilo: je to presne to iste cislo co som daval par dni dozadu, takze asi by to malo byt ono Citovat
Danilo Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Je tu nějak mrtvo . To už jsme všechno vytunili ? Zdá se mi , že mi nějak rychle odchází letní originál 17\" pneu . Mám na nich najeto asi 15tis. a už zbývá zhruba 1/3 vzorku. To se mi zdá dost málo na Micheliny . A to nejezdím s pilou v autě ( na řezání zatáček ) ,ale slušně . Kdysi dávno mi na Felicii vydržely 50tis. Bylo to o dost lehčí auto ,ale i tak. Že by si vzali příklad od Pirelli z F1 ? A co Pipinek ? Citovat
elton Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Ty Mišeliny jsou úplně na prd, vydrželi mi jen něco přes 20000km. Citovat
Danilo Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Díky Elton . Moc jsi mě nepotěšil . Jó , už to není co bývalo . Citovat
PeugeotHDi Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 No ja tam mam Fuldy SportControl (vymenil som za Michelin) ale mam len 4000 km najazdene... Citovat
jarda20 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Můžete mě prosím poradit, kde bych našel kabinový (pylový) filtr a zda je obtížné jej svépomocí demontovat, zkontrolovat a případně vyměnit, díky za ochotu........ Citovat
mark001 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 @ jarda20: Nachadza sa na podobnom mieste ako ma 407. Len je tam trosku menej miesta, ale da sa to zvladnut http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1147ak.pdf Citovat
jarda20 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 diíky za odpověď, o víkendu to zkusím, v případě problémů dám vědět ..... Citovat
Pipinek Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Danilo.. jj jasně a ten maník, co to driftuje na kruháči u futura jste vy, že?:-)) takhle sjet gumy:-)) jinak v pondělí si mám jít pro auto.. tak nevím no:-)) nějak tomu po tom roce nevěřím:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.