Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú.:o Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. :(

U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače.

Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu.

příjde mi to tak... jak sem psal taťka to taky neměl automaticky nastavený z výroby, musel jsem mu to zprovoznit... takže tam možná bude zakopaný pes... jestli se nemýlim, jsou to poslední 2 položky v nastavení a sekci Osvětlení, kde se taky nastavuje, jestli při odemknutí se mají rozsvítit xenony a při opuštění vozidla jak dlouho mají ještě svítit...

Odesláno
Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú.:o Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo. :(

U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače.

Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu.

Ano presne tento problém to bol. Uz som to aj včera poriešil a večer odskúšal. Po opätovnom vypnutí danej funkcie, sa xenony prestali pohybovať a neprisvecovali ani hmlovky. Je to asi na seba naviazané. Teraz to funguje perfektne. :super

Odesláno
Asi vyřezat. protože nevím jak na Slovensku, ale v Česku nesmí folie překrývat brzdové světlo.

Hm, to este preverim na DI, avsak to vyrezanie, ako to bude vypadat? :o

Neviem či je to na fotke reálne, ale pozrite si aká je priepustnosť tretieho brzd. svetla po nalepení fólie, je o stupeň svetlejšia, označenie 20.

post-24971-14109625689352_thumb.jpg

Odesláno

Samozrejme, po nalepení fólie, určitá korekcia tam je. Tiež som bol zvedavý a keď som sa na to pozeral, tak môj názor je, že to svieti na 85-90% pôvodnej svietivosti.

Odesláno
pkr - bylo to číslo na ostřikovače správné ?

Volal jsem tam teprve včera, prej to ověří a daj mi vědět.

Tak uvidíme, co zjistěj.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je tu nějak mrtvo . To už jsme všechno vytunili ?

Zdá se mi , že mi nějak rychle odchází letní originál 17\" pneu . Mám na nich najeto asi 15tis. a už zbývá zhruba 1/3 vzorku.

To se mi zdá dost málo na Micheliny . A to nejezdím s pilou v autě ( na řezání zatáček :) ) ,ale slušně . Kdysi dávno mi na Felicii vydržely 50tis. Bylo to o dost lehčí auto ,ale i tak. Že by si vzali příklad od Pirelli z F1 :roll ?

A co Pipinek ?

Odesláno

Můžete mě prosím poradit, kde bych našel kabinový (pylový) filtr a zda je obtížné jej svépomocí demontovat, zkontrolovat a případně vyměnit, díky za ochotu........

Odesláno

Danilo.. jj jasně a ten maník, co to driftuje na kruháči u futura jste vy, že?:-)) takhle sjet gumy:-)) jinak v pondělí si mám jít pro auto.. tak nevím no:-)) nějak tomu po tom roce nevěřím:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...