PeugeotHDi Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 mam otazku ohladne toho displeja medzi budikmi.auto mam vyrobene 09/11. doma ho mam od 6.10.2011 viem ze po roku 2012 uz sa robi komplet biele podsvietenie vsade. Tiez mam allure a display medzi budikmi sa da prepinat (bud je biely, alebo do oranzova, alebo tusim do modra...) ja som ho dal do oranzova aby som ho zladil s podvietenim \"cudlikov\" a volantu pretoze to mam tiez oranzove a auto mam vyrobene 01/2012 Citovat
Tibor100 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Ahojte tak som sa regnul po par mesiacoch citania mam otazku ohladne toho displeja medzi budikmi.auto mam vyrobene 09/11. doma ho mam od 6.10.2011 viem ze po roku 2012 uz sa robi komplet biele podsvietenie vsade.Mna zaujima ten displej medzi budikmi.niekto tu pisal, myslim stefano, ze od vybavy allure, ktoru mam aj ja sa daju tie farebne kombinacie prepinat (boli tam aj obrazky ako to vyzera) no mne sa to neda nijako nastavit,jednak neviem kde ale v menu to nemam.v prirucke je nieco ako v menu ze \"harmonia\" co si myslim ze bude ono ale ja to v menu NEMAM.mam iba tu oranzovu farbu a chcel som to zmenit na bielu,co by mal byt ten farebny displej co je aj v GT verzii nie?no mam pocit ze mam iba ten monochromaticky, co by mal byt v nizsich vybavach nie?alebo sa mylim?ma nietko allure vybavu a da sa mu to menit?a ako?alebo tam mam zly displej ci mi tam dali len aky mali alebo od kedy je v allure ten farebny? vdaka za info! [Edited on 2/7/12 18:10 by Tibor100] Citovat
Tibor100 Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Ahoj. Asi ta moc nepoteším, ale myslím si, že podľa všetkého tam máš iba monochromatický a ten farebne nezmeníš. Neviem odkedy sa montujú do allure farebné displeje, ale ako som už písal, od zemetrasenia v Japonsku montovali monochromatické, lebo asi Japonci zásobujú farebnými displejmi a v tom období došlo k výpadku. Povedali mi to pri objednávaní auta, lebo za tým farebným displejom som si stál a ešte pred samotným podpisom zmluvy mi to museli vyzistiť. Takže asi tak. [/rquote] Citovat
Dj Addams Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 ano je to mozne.dnes som len poslal predajcovi vin cislo co chcel a uvidime co bude dalej... Citovat
Danilo Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 No pokud je to tak , a v kupní smlouvě nebo nějakém jiném dokumentu jste neměli uvedené písemně ,že display není barevný , tak by to mělo jít reklamovat , protože jste si objednali barevný . Prozkoumejte ceník a technickou dokumentaci která platila v době když jste si auto objednávali ,jaký je tam uvedený display. I když je to malá věc , ale podle mě by mohlo jít o klamání spotřebitele .Měli na to upozornit písemně do oficiálního ceníku . Citovat
Dj Addams Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 cenik ktory mam doma a podla neho sa objednavalo a bol platny od 1.7.2011 je jasne uvedene pri vybave ALLURE \"zdruzeny pristroj s farebnym displejom\" cize tam mal byt. pri objednavke nehovorili nic.auto je vyrobene posledny tyzden v 9/2011.viem ze vtedy boli problemy s nejakymi skrutkami na napravy malo to cele psa/citroen.preto asi tyzden stala vyroba no o displejoch nebolo nikde nic.a vsetky testy co som cital mali na foto ten farebny displej ak sa jednalo o test vo vybave ALLURE takze dufam ze mi to v ramci zaruky vymenia a hlavne ako sa predajca vyjadri... [upravil dne 2/7/12 19:05 od Dj Addams] Citovat
Dj Addams Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Takze ako som predpokladal a aj niektori z vas, mam tam monochromaticky namontovany.pisal som s predajcom, ten zase s importerom a importer to priznal.minuly rok sa v allure vybave isty cas kvoli vypadku montovali namiesto farebnych monochromaticke co je aj moj pripad.ale tato zmena nebola vopred ohlasena centralou a bola iba docasna.dnes su uz tie farebne.hlavne je ale to ze mi to vymenia,len musim pockat cca 2-3 tyzdne lebo ze sa to neda reklamovat standartnym sposobom aj ked je to chyba importera.tak ale hlavne je ze mi to vymenia vdaka chalani za info a help:papa Citovat
Danilo Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Hlavně že to uznali a vymění ho . Ale kdyby jsi se nechal,tak se sami neozvou . Já už taky čekám 2 měsíce na výměnu ostřikovačů a asi si ještě nějakou dobu počkám . Ty je máš dobré ? Citovat
Danilo Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Jdou vám přední hlavové opěrky stáhnout úplně dolů? Myslím tím až tak, že nejsou vidět ty chromované držáky,které jsou ale zahnuté. Jen že tady to mají dole úplně : [upravil dne 3/7/12 22:56 od Danilo] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Jdou vám přední hlavové opěrky stáhnout úplně dolů? Myslím tím až tak, že nejsou vidět ty chromované držáky. Jasne...na boku hlavovej operky mas take tlacidlo a ked to stlacis tak krasne dostanes hl.opierku nizsie... Citovat
Danilo Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Mě to jde jen po ten ohyb a dál ne . Asi 5 cm je vidět chromovaný držák . Ježííííš já jsem vůl . Už to je dole . Díky . Na to jsem rok nepřišel . [upravil dne 3/7/12 23:01 od Danilo] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Mě to jde jen po ten ohyb a dál ne . Asi 5 cm je vidět chromovaný držák . Ježííííš já jsem vůl . Už to je dole . Díky . Na to jsem rok nepřišel . [upravil dne 3/7/12 23:01 od Danilo] neni zac...rado sa stalo...inak trocha sa to zasekava..treba opatrne stlacit to tlacidlo a potom to ide... Citovat
Pipinek Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Danilo: a já už myslel, že jste se vyfotil vzadu, jak Vás vozí osobní řidič :-DD P.S.: a s těma opěrkama jsem to věděl i já.. ..v Peugeotu mi to ukazovali při testovací jízdě .. ale nikomu to neřekneme:-)) Jinak prý budu mít příští týden auto :-DD to jsem slyšel teď už 2x .-)) Citovat
Danilo Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Pipinek : a nechcete mi dělat toho osobního řidiče ? Měl by jste auto hned ! ps: vzadu jsem seděl jen jednou,když mě manželka vezla z oslavy , není tam volant s kterým jsem se už narodil . A běžte jim do Peugeotu udělat pořádné točo , jinak se asi nedočkáte ! Citovat
Pipinek Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Danilo: klidně mně zaměstnejte jako řidiče.. prodám firmu a jsem jen Váš :-D Citovat
davidekcz Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Danilo: klidně mně zaměstnejte jako řidiče.. prodám firmu a jsem jen Váš :-D Ty to auto ještě pořád nemáš? :o:o:o:o To jako fakt? [upravil dne 4/7/12 18:45 od davidekcz] Citovat
Pipinek Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Pánové.... Trpělivost růže přináší:-) :-) klidně Vám dám školení ... asi je to tím, že mám čím jezdit... jinak bych asi likvidoval vybavení salonu :-) Auto prý bude v tomto týdnu v republice a pak už je to jen otázka dnů... :-D no proč tomu nevěřím fakt nevím :-DD Citovat
davidekcz Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 No to je fakt k neuvěření :bojim:bojim To aby jsi dostal slevu snad 50% Opravdu nepochopím, jak si tohle vůbec můžou k zákazníkovi dovolit :bojim Citovat
Pipinek Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 no po tom, co jsem se rozčiloval i na Peugeot Czech, tak jsem zjistil, že jsme jim všem totál u... zadele:-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.