janou Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Vo vybave bez xenonov svietia denne svetla pri hmlovkach , pri xenonoch svietia led svetla v hlavnych svetlach so zosilnenym svitom. Hrali sme sa s technikom asi hodimu, inak to neslo nastavit. Mam xenony a chcel som aby svietili denne svetla pri hmlovkach .Mozno sme nieco prehliadli , no moc tomu neverim. Citovat
skuci Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 ale u xenonů nesvítí denní světla u mlhovek... Citovat
stefano Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 janou, môj názor je, že Vy ktorí máte LED+XENONY, denné svetlá pri hmlovkách nemáte vôbec zapojené, minim. tam chýbajú žiarovky, tak Ti to svietiť nebude. Citovat
zedik Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 presne tak, pokud jsou ledky, tak slouzi i jako denni svetla (kdyz je to spravne nastavene), dole jsou jen mlhovky. Citovat
Timbuto Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Zdravím,HUD přečtu i s polarizačními brýlemi bez problémů. Citovat
skuci Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 tak sem se dneska nasral jako... zase mi začalo něco chrastit v předním ventilátoru a ještě k tomu mi zapadnul USB vstup... takže tam ráno jedu ať si s tim pánové pohrajou a opravěj to... Citovat
Pipinek Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 skuci, Ty máš neskutečnou smůlu, čoveče.. s mojí náturou bych už to vracel :-D Citovat
skuci Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 no to rachtání nevim prostě je problém že to dělá jen někdy... ale ten port USB mě dneska dostal, najednou přestalo USB hrát tak koukám ono je vypadlá flashka tak jí tam chci dát zpátky a nejde tak si tam posvítim a tam... díra... Citovat
Danilo Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Musíš ztlumit volume pak to všechno vibruje a vypadává Citovat
skuci Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 mno já sem právě na vibrace a podobný věci nepříčetnej... jednou jsem došel tak daleko, že jsem u auta vyndal skoro celej interiér a oblepil páskou aby nic nedrnčelo ;-) ale to tady dělat nebudu... ať se staraj v servise.... Citovat
davidekcz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 no to rachtání nevim prostě je problém že to dělá jen někdy... ale ten port USB mě dneska dostal, najednou přestalo USB hrát tak koukám ono je vypadlá flashka tak jí tam chci dát zpátky a nejde tak si tam posvítim a tam... díra... :D:D Citovat
ozzy1 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Skuci,nejezdíš náhodou do kolínského Peugeotu?:myslim:D:myslim:D:myslim Citovat
skuci Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 jo jezdim... já vim stojí za hovno ale kvůli tomuhle nebudu jezdit do Prahy... Citovat
Pipinek Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 přijeď do Ostravy... dáme akci na Stodolní, než to opraví a je to:-) Citovat
zedik Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 s tema servisama je to asi slozity, jezdim do federalu v praze. prvni navsteva naprosto v poho, ted druha na zabiti. udelali pulku a jeste to trvalo. jinak bude provedena vymena novych koncovek ostrikovacu, az budou namontovane, dam vedet, jak se zlepsil otrik celniho skla pri vyssich rychlostech. Citovat
pkr Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Tak hlásím, že Head-up displej přečtu s polarizačníma brejlema taky, bez problému. Citovat
elton Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 A proč bys jej nepřečetl. Jsou to jenom promítané čísilka na odraznou plochu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.