Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vo vybave bez xenonov svietia denne svetla pri hmlovkach , pri xenonoch svietia led svetla v hlavnych svetlach so zosilnenym svitom. Hrali sme sa s technikom asi hodimu, inak to neslo nastavit. Mam xenony a chcel som aby svietili denne svetla pri hmlovkach .Mozno sme nieco prehliadli , no moc tomu neverim.

Odesláno

janou, môj názor je, že Vy ktorí máte LED+XENONY, denné svetlá pri hmlovkách nemáte vôbec zapojené, minim. tam chýbajú žiarovky, tak Ti to svietiť nebude.

Odesláno

tak sem se dneska nasral jako... zase mi začalo něco chrastit v předním ventilátoru a ještě k tomu mi zapadnul USB vstup... takže tam ráno jedu ať si s tim pánové pohrajou a opravěj to...

Odesláno

no to rachtání nevim prostě je problém že to dělá jen někdy... ale ten port USB mě dneska dostal, najednou přestalo USB hrát tak koukám ono je vypadlá flashka tak jí tam chci dát zpátky a nejde tak si tam posvítim a tam... díra...:D

Odesláno

mno já sem právě na vibrace a podobný věci nepříčetnej... jednou jsem došel tak daleko, že jsem u auta vyndal skoro celej interiér a oblepil páskou aby nic nedrnčelo ;-) ale to tady dělat nebudu...:D ať se staraj v servise....

Odesláno
no to rachtání nevim prostě je problém že to dělá jen někdy... ale ten port USB mě dneska dostal, najednou přestalo USB hrát tak koukám ono je vypadlá flashka tak jí tam chci dát zpátky a nejde tak si tam posvítim a tam... díra...:D

:D:D:D

Odesláno

s tema servisama je to asi slozity, jezdim do federalu v praze. prvni navsteva naprosto v poho, ted druha na zabiti. udelali pulku a jeste to trvalo.

jinak bude provedena vymena novych koncovek ostrikovacu, az budou namontovane, dam vedet, jak se zlepsil otrik celniho skla pri vyssich rychlostech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...